Πάτρα: Το αδιαχώρητο σε νυχτερινό κέντρο της πόλης -Οργή από άλλους καταστηματάρχες

Πάτρα: Το αδιαχώρητο σε νυχτερινό κέντρο της πόλης -Οργή από άλλους καταστηματάρχες

Στα χαρακώματα βρίσκεται πλέον ο κλάδος της εστίασης στην Πάτρa, έπειτα από τις εικόνες συνωστισμού σε πάρτι που διοργανώθηκε σε νυχτερινό μαγαζί το βράδυ του Σαββάτου.

Όπως περιγράφει το tempo24.news, το βράδυ του Σαββάτου και αγνοώντας κάθε μέτρο κέντρο νυχτερινής διασκέδασης διοργάνωσε πάρτι με δεκάδες άτομα να είναι ο ένας πάνω στον άλλον, τη μουσική στη διαπασών και διασκέδαση σαν να μην υπάρχει πανδημία. Σύμφωνα με το ίδιο τοπικό μέσο μάλιστα, οι πελάτες πάνω στο κέφι τους, ξέχασαν ότι υπάρχει κορωνοϊός, ξέχασαν ότι υπάρχουν μέτρα που επιβάλλουν μόνο καθήμενους και ΑΥΣΤΗΡΕΣ αποστάσεις και είπαν να... μοιραστούν τη διασκέδασή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας βίντεο που αποτυπώνει όλα όσα έγιναν.

Οι εικόνες που δημοσιεύτηκαν στα κοινωνικά δίκτυα πάντως από θαμώνες του συγκεκριμένου μαγαζιού, προκάλεσαν την οργή άλλων επιχειρηματιών στον χώρο της εστίασης που βλέπουν πως ορισμένοι αγνοούν την δημόσια υγεία και λειτουργούν αυτοβούλως.

«Αν την ημέρα που ανακοινώθηκε το κλείσιμο της μισής Ελλάδας, κάποιοι επιλέγετε να γράφετε έναν ολόκληρο νομό, να πούμε πως απλά είστε απέναντί μας. Είναι απαράδεκτο να λειτουργείτε με τον τρόπο που φαίνεται στα live story πελατών σας», έγραψαν χαρακτηριστικά στα σόσιαλ, δείχνοντας την οργή τους για την συμπεριφορά των υπευθύνων του μαγαζιού.

sosial magazi patra

Πρόεδρος ΣΚΕΑΝΑ: Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του

Είναι χαρακτηριστικό πως ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ, Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής στην Αχαϊα, σε έντονο ύφος εξέδωσε ανακοίνωση, σημειώνοντας πως «ή αλλάζετε ή μας βουλιάζετε».

«Οι αντοχές τελείωσαν, η υπομονή τελείωσε, τα λεφτά τελείωσαν, μην τελειώσουν και οι ανάσες μας και οι ζωές μας. Ανάσα σημαίνει το 23:30 από την Τρίτη και μετά. Οι συνάδελφοι στις κόκκινες περιοχές πλέον δεν ανασαίνουν, καταστρέφονται. Για τον ΣΚΕΑΝΑ, τελείωσαν οι έκνομες και παραβατικές συμπεριφορές. Σταθήκαμε στο πλευρό όλων, συμπαρασταθήκαμε σε όλους, κατανοήσαμε την οικονομική καταστροφή των επιχειρήσεων, καθώς και το περιβάλλον που ορίζει τον ανταγωνισμό μεταξύ μας. Στην Αχαΐα δραστηριοποιούνται 3.000 επιχειρήσεις με 30.000 εργαζόμενους. Κανείς από εδώ και πέρα δεν έχει το δικαίωμα στο όνομα της όποιας οικονομικής ανάγκης, γιατί όλοι έχουμε, να δώσει την αφορμή να μπει η περιοχή μας στο κόκκινο. Ο καθένας μας θα πρέπει να αναλάβει τη ευθύνη που του αναλογεί και να τηρήσει στο έπακρο τα υγειονομικά πρωτόκολλα», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του ο Σ. Στεργίου.

«Τώρα όμως, προασπίζουμε τις ζωές και τα συμφέροντα όλων των συναδέλφων και των οικογενειών ημών και των εργαζομένων μας . Δεν επέχουμε καθήκοντα αστυνομίας, δεν οριστήκαμε ποτέ γι' αυτό, αλλά ΔΕΝ θα είμαστε μαζί, από εδώ και πέρα, για όποιον δε σεβαστεί τους συναδέλφους του, ανεξαρτήτου είδους καταστήματος και είδους παράβασης» συνέχισε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS