Πάτρα: Αποκάλυψη για τη Τζωρτζίνα - Πέντε βίντεο τη δείχνουν να υποφέρει

Πάτρα: Αποκάλυψη για τη Τζωρτζίνα - Πέντε βίντεο τη δείχνουν να υποφέρει

Nέα αποκάλυψη βλέπει το φως της δημοσιότητας για το θάνατο της Τζωρτζίνας,της κόρης της προφυλακισμένης με την κατηγορία για ανθρωποκτονία της 9χρονης, Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων» Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA, οι αρχές έχουν στα χέρια τους πέντε βίντεο που δείχνουν τη Τζωρτζίνα «να υποφέρει». Μάλιστα όπως ανέφερε ο ίδιος, τις επόμενες ημέρες πρόκειται να καταθέσουν 40 γιατροί αναφορικά με τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας, λίγο πριν καταλήξει. Πρόκειται για γιατρούς από το «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο αλλά και από το «Αγλαΐα Κυριακού» όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα τον Ιανουάριο που πέρασε. Από αυτές οι δέκα καταθέσεις είναι ιδιαίτερα καθοριστικές για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Χαρακτηριστική η αδιαφορία της Ρούλας Πισπιρίγκου

Παράλληλα, οι γιατροί κάνουν λόγο για χαρακτηριστική αδιαφορία της Πισπιρίγκου, περίεργες κινήσεις και λεγόμενα πως η συμπεριφορά της δεν αντιστοιχούσε σε αυτήν μιας μητέρας που το παιδί της νοσηλεύεται. Παράλληλα, οι γιατροί του νοσοκομείου θα αναφερθούν και σε εννέα ύποπτα επεισόδια που υπέστη το 9χρονο κορίτσι.

Όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, πέντε από αυτά έχουν βιντεοσκοπηθεί. «Τα έχω δει», είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι: «σε αυτά φαίνεται η άτυχη Τζωρτζίνα να υποφέρει βραδυκαρδίες, αναπνευστικά προβλήματα…». Ο αστυνομικός συντάκτης ακόμη επεσήμανε ακόμη ότι ανάμεσα στις καταθέσεις, θα είναι και αυτή μιας νοσοκόμας η οποία θα αναφέρει την ερώτηση της 33χρονης για την ύπαρξη καμερών στο δωμάτιο του παιδιού.

«Η Τζωρτζίνα βγήκε από την μέση»

Σε σοκαριστικά στοιχεία για το θάνατο της Τζωρτζίνας αναφέρθηκε την ίδια στιγμή ο δημοσιογράφος από την εφημερίδα «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος ο οποίος και αναφέρει ότι «η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν ήθελε να έρθει σε επαφή με την Τζωρτζίνα, έπρεπε να είναι μακριά του για να μην μιλήσει. Μεθόδευσε την εισαγωγή του παιδιού στο νοσοκομείο. Ησύχασε η Ρούλα γιατί η Τζωρτζίνα είχε ήδη καταδικαστεί σε τετραπληγία, διότι το παιδί πλέον δεν μπορούσε να μιλήσει».

Ακόμη, κάνει λόγο για τη Τζωρτζίνα αναφέροντας πως «είχε μιλήσει» χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει σε ποιον τα είχε πει. Ο δημοσιογράφος συμπλήρωσε μετά από ερώτηση που δέχτηκε «η Ρούλα δεν ήθελε ο Μάνος να δει τη Τζωρτζίνα για να μην του πει τι είδε με την Ίριδα».

Μάλιστα, τόνισε πως οι σχέσεις Ρούλας – Μάνου ήταν άθλιες, «παρότι προσπάθησαν να υποτιμήσουν την αντίληψη της κοινής γνώμης». «Η Ρούλα, όταν χώριζαν, απειλούσε τον Μάνο ότι θα τον καταστρέψει και θα του πάρει τα παιδιά».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ