Πάτρα - Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: Πολύ πιθανό να κατατεθεί αίτημα αποφυλάκισης

Πάτρα - Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: Πολύ πιθανό να κατατεθεί αίτημα αποφυλάκισης

Για τη χθεσινή απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος, δηλώνοντας πως από την πλευρά της κατηγορούμενης, κατατέθηκε «ένα περιεκτικότατο υπόμνημα για όλα τα γεγονότα» που έλαβαν χώρα από τις 8 ως τις 11 Απριλίου του 2021 σχετικά με τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο, απαντώντας και στις ερωτήσεις της ανακρίτριας.

Ο κ. Παπαδόπουλος , μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επισήμανε πως «ζητήθηκαν εξηγήσεις για τους πόνους στην πλάτη και στην κοιλιά που παραπονιόταν το παιδί από την 8η Απριλίου και είχαν ως αποτέλεσμα τη μεταφορά του, την εισαγωγή του και τη νοσηλεία του στο Καραμανδάνειο».

Ακόμα, ανέφερε ότι το παιδί παρουσίασε διάφορες ενοχλήσεις, πτώση οξυγόνου και ταχυκαρδία, με συνέπεια το τραγικό περιστατικό της 11ης Απριλίου, όταν και έμεινε τετραπληγικό, ενώ πρόσθεσε πως σύμφωνα με το κατηγορητήριο, δεν προκύπτει ο τρόπος της ανθρωποκτονίας.

«Αναφέρεται ότι έγινε με άγνωστο τρόπο», δήλωσε ο δικηγόρος.

Για το αν μπορεί να είχε χορηγηθεί κάποια ουσία πριν την εισαγωγή, τόνισε, ότι έχουν ελήφθησαν δείγματα αίματος κατά την εισαγωγή της στο Καραμανδάνειο και στις 14 Απριλίου, όταν είχε μεταφερθεί στην ΜΕΘ του νοσοκομείου στο Ρίο, ωστόσο δεν βρέθηκε κάτι.

Παράλληλα, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζει να παραπονιέται για την κράτηση της, ενώ ταυτόχρονα αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή της στην περιπέτεια υγείας του παιδιού της, ενώ σημείωσε πως είναι πιθανό με βάση την πορεία των πραγμάτων να συνδυαστεί αίτημα αποφυλάκισης με το παραπεμπτικό βούλευμα, με την κρίση που θα κάνει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών συνολικά με την αξιολόγηση των στοιχείων από την ανάκριση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS