Πάτρα: Έρχονται νέες διώξεις για τις δολοφονίες των τριών παιδιών – «Υποδειγματικό το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα» λέει ο Γρηγόρης Λέων

Πάτρα: Έρχονται νέες διώξεις για τις δολοφονίες των τριών παιδιών – «Υποδειγματικό το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα» λέει ο Γρηγόρης Λέων

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία για τις εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας.

Στο φως της δημοσιότητας βρίσκονται πια, σχεδόν όλα τα κομμάτια του παζλ που θα ξεδιαλύνουν το μυστήριο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Live News, η πιο κρίσιμη εβδομάδα στο απόλυτο θρίλερ έχει ήδη ξεκινήσει. Με τις εξελίξεις σε Αθήνα και Πάτρα να αναμένονται καταιγιστικές και τις σκέψεις για νέες διώξεις να πυροδοτούν αντιδράσεις.

Η 33χρονη κατηγορούμενη, ο Μάνος Δασκαλάκης και η Δήμητρα Πισπιρίγκου, βρίσκονται πάντα σε πρώτο πλάνο, με τις νέες αναλύσεις ιατροδικαστών να προκαλούν συζητήσεις και τα αιτήματα των δικηγόρων που εκπροσωπούν συγγενείς της σπιτονοικοκυράς να ανεβάζουν το θερμόμετρο ακόμα περισσότερο.

Η 33χρονη δηλώνει πανέτοιμη να καταθέσει όπου και όποτε τη ζητηθεί. Παρά τις στοιχεία και τις ενδείξεις για τις δολοφονίες των παιδιών της, θα αρνηθεί τα πάντα. Εμφανίζεται ικανοποιημένη από την κατάθεση που έδωσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ, υποστηρίζει ότι δεν προέκυψε κανένα αποδεικτικό στοιχείο για εκείνη και επαναλαμβάνει πως τα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει από το νέο πόρισμα μπορούν να αμφισβητηθούν.

Η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας κάνει λόγο για μια πλεκτάνη που στήθηκε σε βάρος της και όπως λέει είχε σαν αποτέλεσμα να διασυρθεί ενώ δεν έκανε το παραμικρό. Μια στρατηγική που αποτυπώνουν και τα λόγια του δικηγόρου της.

Τα βλέμματα βρίσκονται μονίμως στραμμένα και στη Δήμητρα Πισπιρίγκου και στην τελευταία κατάθεση που έδωσε.

Πληροφορίες θέλουν τη Δήμητρα Πισπιρίγκου να συναντήθηκε με δικηγόρο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, την παραμονή της κατάθεσής της. Για την ώρα πιστεύει πως η 33χρονη είναι αθώα και πως δεν έβλαψε κανένα από τα παιδιά της. Αν αποδειχθεί το αντίθετο θα την ξεγράψει όπως φέρεται να έχει πει, ενώ αν ασκηθεί δίωξη και σε βάρος της, θα απευθυνθεί στον δικηγόρο που την συμβούλεψε πριν την κατάθεση.

Κλειδί στις εξελίξεις που έρχονται είναι το πόρισμα Καρακούκη και Καλόγρηα που όπως φαίνεται συνεχίζει να προβληματίζει ακόμα και ιατροδικαστές.

Όλα αυτά την ώρα που ο Μάνος Δασκαλάκης έχει πάντα στο μυαλό του, να κινηθεί νομικά, κατά των γιατρών που έπαιξαν ρόλο στα δραματικά γεγονότα.

«Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει και το τι θα κάνει ο κύριος Δασκαλάκης δεν με απασχολεί καθόλου» δήλωσε η παθολογοανατόμος, Αντιγόνη Μητσέλου.

Για την ιατροδικαστή Χριστίνα Τσάκωνα, που έβαλε την υπογραφή της, στο αρχικό πόρισμα για τον θάνατο της Μαλένας, τα δημοσιεύματα και η έκταση που πήρε η υπόθεση, έχουν διαταράξει την οικογενειακή της γαλήνη.

«Η χρήση της εικόνας μου, αφενός μεν δεν εξυπηρετεί κανέναν δημοσιογραφικό σκοπό, αφετέρου δε προκαλεί ιδιαιτέρως μεγάλη αναστάτωση, όχι μόνον σε εμένα, αλλά και στα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας μου, ιδίως δε στα δύο ανήλικα τέκνα μου» δήλωσε η ιατροδικαστής, Χριστίνα Τσάκωνα.

Στην Πάτρα, οι δικηγόροι συγγενών της σπιτονοικοκυράς πιέζουν με στόχο να ανοίξει και πάλι ο φάκελος για τις συνθήκες θανάτου της 69χρονης.

O δικηγόρος ζήτησε για ακόμα μια φορά να γίνει εκταφή της σορού της σπιτονοικοκυράς για να διαπιστωθεί αν η 69χρονη πέθανε από παθολογικά αίτια.

Το ενδιαφέρον όμως βρίσκεται στην Αθήνα και στις κινήσεις που θα γίνουν για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας.

Το απόλυτο θρίλερ με τις δολοφονίες των τριών παιδιών βαδίζει προς το φινάλε του και πλέον όλοι αναμένουν τις διώξεις που θα ασκηθούν για τα εγκλήματα.

Λέων: Υποδειγματικό το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα


Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, σημείωσε πως το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα «θα πρέπει να διδάσκεται».

«Έχουμε ένα μοναδικό πόρισμα που θα πρέπει να διδάσκεται το πώς θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ανάλογα περιστατικά. Όμως αμφισβητήθηκε».

Αναφερόμενος στο πόρισμα για τη Μαλένα είπε:

«Ο παθολογοανατόμος περιγράφει στην έκθεσή του ότι δεν υπήρχε ούτε παθολογικό πρόβλημα, ούτε γενετικό ούτε και ηπατική ανεπάρκεια. Αυτό θα έπρεπε να το αντιληφθεί ο ιατροδικαστής».

Κι όμως στο πιστοποιητικό, ο θάνατος της μικρής θα αποδοθεί σε ηπατική ανεπάρκεια, μια διάγνωση που καταρρίφθηκε μετά από 3 χρόνια αλλά και τρία νεκρά παιδιά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS