Πάτρα: Η ώρα θανάτου της Τζωρτζίνας το κλειδί της υπόθεσης - Ποια στοιχεία προσπαθούν να ανατρέψουν οι τεχνικοί σύμβουλοι της Πισπιρίγκου

Πάτρα: Η ώρα θανάτου της Τζωρτζίνας το κλειδί της υπόθεσης - Ποια στοιχεία προσπαθούν να ανατρέψουν οι τεχνικοί σύμβουλοι της Πισπιρίγκου

Νέα στοιχεία για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα εξακολουθούν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας και να σοκάρουν το πανελλήνιο.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, συνεχίζει να υποστηρίζει ότι την κεταμίνη δεν την έψαξε και δεν την χορήγησε εκείνη στην Τζωρτζίνα.

Όμως,τα στοιχεία είναι μέχρι στιγμής συντριπτικά εναντίον της, καθώς υπενθυμίζεται πως έχει διαπιστωθεί πως η 9χρονη δολοφονήθηκε από χορήγηση μεγάλης δόσης, όταν στο μονόκλινο δωμάτιο βρισκόταν μόνο η μητέρα της.

Η ώρα θανάτου του παιδιού είναι το κλειδί και αυτό προσπαθούν να ανατρέψουν οι τεχνικοί σύμβουλοι που εργάζονται για λογαριασμό της 33χρονης κατηγορούμενης για ανθρωποντονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», οι τεχνικοί σύμβουλοι που εργάζονται για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, έχουν διαπιστώσει ουσιώδη κενά και αναπάντητα ερωτήματα, που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας από κεταμίνη, δεν είναι καλά δεμένη και άρα και το κατηγορητήριο του Εισαγγελέα Αθηνών.

Η ώρα θανάτου της Τζωρτζίνας, όπως δείχνουν τα ευρήματα της έρευνάς τους, θα είναι το «κλειδί» των όσων θα προσπαθήσουν να αναπτύξουν.

Σύμφωνα με τα όσα πρόκειται να υποστηρίξουν, η ώρα θανάτου της Τζωρτζίνας δεν είναι αυτή που το Νοσοκομείο αναφέρει, στις 14.30 το μεσημέρι αλλά αργότερα.

Κατά τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες, από την έρευνα των τεχνικών συμβούλών προκύπτει ότι η κεταμίνη έχει χορηγηθεί ενδοφλεβίως, οπότε η δράση της είναι σε 1 λεπτό. Έτσι, φαίνεται να έχει δοθεί μετά τις 15.00 το μεσημέρι.

Το καρδιογράφημα δείχνει τελευταίο σημείο ζωής στις 15.12 και αυτό λέει πολλά, εφόσον τελικά αποτελέσει τον επιστημονικό αντίλογο της άλλης πλευράς των πραγμάτων, κάτι που θα εμπλέξει στην υπόθεση θανάτου γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.

Από την «Έκθεση Μπουζιάνη», η οποία θα είναι έτοιμη μέσα στο επόμενο 10ήμερο, θα εξαρτηθεί και η εκκρεμής αίτηση αποφυλάκισης της 33χρονης, η οποία θα την συνεκτιμήσει και με τη βοήθεια των τεχνικών συμβούλων της υπεράσπισης θα αξιολογήσει τους πραγματικούς λόγους που αυτή μπορεί να γίνει δεκτή.

«Για εμάς δεν είναι το πότε θα κατατεθεί αλλά το πώς η αίτηση θα είναι καλά στηριγμένη και δομημένη» εξηγεί στο pelop.gr ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την υπόθεση - θρίλερ της Πάτρας, μίλησε το πρωί στο Open και ο Γρηγόρης Λέων.

Ο γνωστός ιατροδικαστής έκανε τις δικές του εκτιμήσεις για τα αίτια που στέρησαν τη ζωή στα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ