Αδιανόητο σκηνικό στην Πάτρα: Νεκρός 27χρονος από πυροβολισμό στο κεφάλι στη μέση του δρόμου

Αδιανόητο σκηνικό στην Πάτρα: Νεκρός 27χρονος από πυροβολισμό στο κεφάλι στη μέση του δρόμου

Κατέληξε ο 27χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά στο αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε χθες βράδυ στην περιοχή του κόμβου Κουρτέση, στην Πάτρα.

Οπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ της Πάτρας το θύμα ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό παιδί στη νεολαία, παλιός μαθητής του 5ου Λυκείου με έντονη κοινωνική δραστηριότητα και πολλούς φίλους, ο οποίος εργαζόταν στον χώρο της εστίασης.

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην είσοδο της Πάτρας στο ύψος του κόμβου Κουρτέση.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων οδηγών και περαστικών, με αποκορύφωμα τον πυροβολισμό εξ επαφής στο κεφάλι του νεαρού που μετά από λίγες ώρες κατέληξε, δεν έχουν ξανασυμβεί στην Αχαϊκή πρωτεύουσα. Ως αιτία προβάλλεται επί του παρόντος η διαφορά μεταξύ ατόμων με καταγωγή από την Αλβανία η οποία και οδήγησε στο αιματηρό επεισόδιο. Στο επίκεντρο των ερευνών της αστυνομίας, έχει μπει επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε προ ημερών ο αδελφός του 27χρονου θύματος, όπως αναφέρει το PatrasTimes.

Διακομίστηκε αμέσως στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον σώσουν, κατέληξε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ