Πάτρα - Πόρισμα Ιατροδικαστών: Δηλητηρίαση από κεταμίνη η αιτία θανάτου για την Τζωρτζίνα- Ανοίγει ο δρόμος για την εκταφή

Πάτρα - Πόρισμα Ιατροδικαστών: Δηλητηρίαση από κεταμίνη η αιτία θανάτου για την Τζωρτζίνα- Ανοίγει ο δρόμος για την εκταφή

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ με τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας στην Πάτρα

Παραδόθηκε πριν λίγο το πόρισμα του ιατροδικαστή Σταμάτη Μπουζιάνη για την 9χρονη Τζωρτζίνα από την Πάτρα που έχασε την ζωή της στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο πόρισμα αναφέρεται ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε θανατηφόρο δηλητηρίαση από φαρμακευτική ουσία (κεταμίνη).

Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο πόρισμα των ιατριδικαστών αναφέρονται ευρήματα όπως η βλάβη στο ήπαρ, η μικρή πνευμονορραγία αλλά και συμφόρηση οργάνων που αντιστοιχούν σε χορήγηση κεταμίνης.

Προ των πυλών η εκταφή της Τζωρτζίνας

Το πιο σημαντικό είναι πως μετά το τελικό συμπέρασμα υπάρχει επισήμανση και τίθεται το ζήτημα εκταφής της 9χρονης για λήψη τριχών, προκειμένου να ελεγχθεί εάν της είχε δοθεί η κεταμίνη ή άλλη ουσία σε προγενέστερο χρόνο. Οι ιατροδικαστές μάλιστα, ζητούν να γίνει το συντομότερο δυνατόν η εκταφή, προκειμένου να μη χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS