Πάτρα: Ποιοι ήταν οι άγνωστοι που μπήκαν στο σπίτι Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου

Δύο άνδρες μπήκαν στο σπίτι της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα το απόγευμα της Πέμπτης και βγήκαν κρατώντας μεγάλες μαύρες σακούλες.


Συγγενείς του Μάνου Δασκαλάκη ήταν, σύμφωνα με το το pelop.gr, οι άγνωστοι που μπήκαν στο σπίτι της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα.

Όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες, το απόγευμα της Πέμπτης (19/5), δύο άγνωστοι άνδρες μπήκαν στο σπίτι της της Ρούλας Πισπιρίγκου, στην οδό Μπιζανίου και λίγα λεπτά αργότερα βγήκαν από το χώρο, κρατώντας μαύρες μεγάλες πλαστικές σακούλες, αποχωρώντας βιαστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr οι άνδρες που επισκέφθηκαν το ακίνητο ήταν συγγενικά πρόσωπα του Μάνου Δασκαλάκη, απ’ όπου πήραν κάποια προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα του 30χρονου και πράγματα της αδικοχαμένης 9χρονης κόρης του Τζωρτζίνας.

Ξεσπά κατά της Πισπιρίγκου ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη

Ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη έσπασε για πρώτη φορά τη σιωπή του για το θρίλερ της Πάτρας στο οποίο εμπλέκεται και ο γιος του.

«Είναι ιεροσυλία! Δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε», είπε για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

«Εγώ τη στήριζα αυτή τη γυναίκα. Όπως δρούσε, ο τρόπος που το έκανε... δεν το περιμέναμε. Έχουμε σοκαριστεί, θέλουμε δικαίωση για τα παιδιά μας. Δεν με έχουν καλέσει για κατάθεση. Εμείς την αλήθεια θέλουμε», είπε μιλώντας στον Alpha.

Όπως δήλωσε, η Ρούλα Πισπιρίγκου του τηλεφώνησε μέσα από τη φυλακή, λίγο μετά την προφυλάκισή της, ζητώντας του να βρει ιατροδικαστές και ειδικούς που θα ξέρουν για την κεταμίνη, επιμένοντας πως η ίδια δεν έχει σχέση. Ακόμα, σε άλλη κλήση της, του ζητούσε επίμονα να της πάει στη φυλακή τον Μάνο για να τον δει.

 Copyright © 2014 - 2022 YSTEROGRAFO NEWS