Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην 14χρονη Χριστίνα -Τραυματίστηκε σε τροχαίο, έδωσε ζωή με το θάνατο της

Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην 14χρονη Χριστίνα -Τραυματίστηκε σε τροχαίο, έδωσε ζωή με το θάνατο της

Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην 14χρονη Χριστίνα, η οποία νοσηλευόταν για τρεις εβδομάδες στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Πάτρας, ύστερα από τροχαίο ατύχημα.

Οι γονείς του κοριτσιού από την Πάτρα πήραν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανά της, δίνοντας με αυτόν τον τρόπου ζωή σε συνανθρώπους μας.

Στα λευκά ντυμένοι στην κηδεία στην Πάτρα

Η κηδεία της 14χρονης θα τελεστεί τον Ιερό Ναό Αγγέλων στο Α΄ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών και η οικογένεια της 14χρονης Χριστίνας παρακαλεί όλους όσοι θέλουν να τιμήσουν την μνήμη της και να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία, να είναι ντυμένοι στα λευκά για να αποχαιρετίσουν τον «άγγελό» τους.

«Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της μαθήτριας της Γ΄ τάξης του 5ου Γυμνασίου Πάτρας, Χριστίνας Γαρουφαλή, που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει σε όλους μας βαθιά θλίψη, που δύσκολα μπορούμε να την αποτυπώσουμε σε λίγες γραμμές. Θυμόμαστε τη Χριστίνα ως ένα κορίτσι καλοσυνάτο, γεμάτο ζωή και έτσι θέλουμε να την κρατήσουμε στο μυαλό μας. Στη μνήμη της, δεσμευόμαστε ότι, ως σχολική κοινότητα, θα δραστηριοποιηθούμε με κάθε τρόπο για να μην χαθούν άλλα παιδιά στους δρόμους της χώρας μας. Καλό ταξίδι Χριστίνα…, γράφει στον αποχαιρετισμό του το εκπαιδευτικό προσωπικό του 5ου γυμνασίου Πατρών, του σχολείου όπου φοιτούσε.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ