Πάτρα: Στο φως της δημοσιότητας εικόνες από τη γιάφκα των 7 ληστών - Γιος μέλους της 17Ν ο ένας εξ αυτών

Πάτρα: Στο φως της δημοσιότητας εικόνες από τη γιάφκα των 7 ληστών - Γιος μέλους της 17Ν ο ένας εξ αυτών

Όπλα, εκρηκτικά και βιβλία με θέμα τον επαναστατικό αγώνα και τον αναρχισμό


Πρόκειται για τις περιπτώσεις όπου μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις. Και πράγματι, αν δει κανείς τις εικόνες που βγήκαν στη δημοσιότητα θα διαπιστώσει πως οι επτά συλληφθέντες στην Πάτρα είχαν στήσει μία γιάφκα με «πλούσιο» περιεχόμενο.

Για την ακρίβεια, μέχρι και ειδικός σωλήνας για καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης εντοπίστηκε στο διαμέρισμα που χρησιμοποιούσαν οι επτά αντιεξουσιαστές. Εκτός όμως από τα 18 κιλά κάνναβης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όπλα, εκρηκτικά και βιβλία με θέμα τον επαναστατικό αγώνα και τον αναρχισμό.

Υπενθυμίζεται ότι οι επτά συλληφθέντες ταυτοποιήθηκαν μέσω γενετικού ελέγχου (DNA) για τη συμμετοχή τους σε επτά ληστείες που σημειώθηκαν σε τράπεζες, ΕΛΤΑ και σούπερ μάρκετ στην Πάτρα, τα τελευταία δυόμισι χρόνια.

patra giafka2
patra giafka3
Γιος του «Στέλιου» της 17Ν ο ένας εκ των συλληφθέντων

Ανάμεσα στους 7 συλληφθέντες, είναι ο γιος του καταδικασθέντος μέλους της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη» Κώστα Καρατσώλη επονομαζόμενου ως «Στέλιου», ο οποίος αφού εξέτισε ποινή 17 ετών, αποφυλακίστηκε. Μεταξύ αυτών βρίσκονται φοιτητές, αλλά και «αιώνιοι» φοιτητές του Πανεπιστήμιου Πατρών με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία και τη Θεσπρωτία, ενώ η 35χρονη είναι σύντροφος ενός εκ των κατηγορουμένων. Ολοι έχουν απασχολήσει τις τοπικές διωκτικές Αρχές για διάφορα αδικήματα κατά το παρελθόν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ