Πειραιάς: Μαινόμενη 36χρονη έδειρε άγρια τον 41χρονο εν διαστάσει σύζυγό της στη δουλειά του - Ξυλοκόπησε ακόμα και συνάδελφό του

Πειραιάς: Μαινόμενη 36χρονη έδειρε άγρια τον 41χρονο εν διαστάσει σύζυγό της στη δουλειά του - Ξυλοκόπησε ακόμα και συνάδελφό του

Ο ο εν διαστάσει σύζυγος κατέθεσε μήνυση εναντίον της γυναίκας ενώ ο συνάδελφός του προτίμησε να το αποφύγει...


Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα το μεσημέρι στον Πειραιά. Μια 36χρονη γυναίκα, σε έξαλλη κατάσταση εισέβαλε στον χώρο εργασίας του εν διαστάσει συζύγου της, και τον ξυλοκόπησε, ενώ έδειρε και έναν υπάλληλο ο οποίος επιχείρησε να την σταματήσει.

Η 36χρονη, που προφανώς έχει μια... εκρηκτική σχέση με τον 41χρονο εν διαστάσει σύζυγό της εισέβαλε μέσα στον χώρο εργασίας του και αιφνιδιάζοντας τους πάντες, άρχισε να τον βρίζει. Μέσα σε ελάχιστες στιγμές όρμησε πάνω του και ρίχνοντάς του γροθιές στο πρόσωπο και στο σώμα.

Ένας υπάλληλος είχε την ατυχή ιδέα να προσπαθήσει να τους χωρίσει. Το αποτέλεσμα ήταν η έξαλλη 36χρονη να αφήσει από τα χέρια της τον σύζυγο και να αρχίσει να δέρνει τον συνάδελφό του. Μάρτυρες λένε ότι του έριχνε χαστούκια στο πρόσωπο και γροθιές στο κεφάλι και την κοιλιά. Οι υπάλληλοι της πειχέιρησης κάλεσαν την Αστυνομία όμως η γυναίκα πρόλαβε να διαφύγει.

Οι δυο δαρμένοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα στα Καμίνια των Καμινίων που ο εν διαστάσει σύζυγος κατέθεσε μήνυση εναντίον της γυναίκας ενώ ο συνάδελφός του προτίμησε να μην προβεί σε οποιαδήποτε νομική ενέργεια εις βάρος της γυναίκας που τον έδειρε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS