Περιστέρι: Για μια μπλούζα ξυλοκόπησαν την 14χρονη συμμαθήτριές της -Ψάχνουν αυτόν που τραβούσε το βίντεο

Περιστέρι: Για μια μπλούζα ξυλοκόπησαν την 14χρονη συμμαθήτριές της -Ψάχνουν αυτόν που τραβούσε το βίντεο

Για ασήμαντη αφορμή φαίνεται πως έγινε ο σοκαριστικός ξυλοδαρμός της 14χρονης μαθήτριας σε Γυμνάσιο του Περιστερίου από συνομήλικές της.

Αφορμή του άγριου ξυλοδαρμού ήταν μια... μπλούζα! Οι εικόνες της επίθεσης στο άτυχο κορίτσι έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν μαθήτριες του σχολείου.

Οι Αρχές εξακολουθούν να αναζητούν το πρόσωπο που κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο την άγρια επίθεση στο προαύλιο του Γυμνασίου. Για το ντροπιαστικό περιστατικό έχουν συλληφθεί τρείς μαθήτριες ηλικίας 13, 14 και 16 ετών, που έχουν αποτυπωθεί να χτυπούν με μανία την ανήλικη. 

Η παρέα με τα «κακά παιδιά»

Μαθήτρια του Γυμνασίου που μίλησε στον ΑΝΤ1, είπε πως «υπάρχει αυτή η παρέα που είναι τα πιο "κακά" παιδιά στο σχολείο, κάνουν μαγκιές και τέτοια. Αν δεν ενδιαφερθείς και τα αγνοήσεις δεν θα σου κάνουν κάτι». Η μαθήτρια υποστήριξε ότι στο συγκεκριμένο σχολείο, δεν υπάρχει κάποια συμμορία ανηλίκων που να τρομοκρατεί τα υπόλοιπα παιδιά.

Τρόμο και σοκ προκαλούν οι εικόνες που έχουν καταγραφεί στο βίντεο του ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας. Το ένα από τα κορίτσια την κρατά στο έδαφος μετά την αρχική επίθεση, και μια δεύτερη μαθήτρια την σέρνει από τα μαλλιά και την χτυπάει στην πλάτη. Μόλις το θύμα επιχειρεί να ελευθερωθεί, δέχεται δυνατές κλωτσιές στην πλάτη και τα πόδια. Τουλάχιστον 20 μαθητές παρακολουθούν στο προαύλιο του σχολείου τον ξυλοδαρμό αλλά ουδείς επεμβαίνει. Αντιθέτως, όλοι τους φαίνεται να το διασκεδάζουν την ώρα μάλιστα που βιντεοσκοπείται.

Αναζητείται ο ανήλικος που τραβούσε το βίντεο του ξυλοδαρμού

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής τις τρείς μαθήτριες που επιτέθηκαν στην 14χρονη. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες και απειλή. Οι αρχές αναζητούν και τον ανήλικο που βιντεοσκόπησε και διαμοίρασε το βίντεο του ξυλοδαρμού,  για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Μάστιγα τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων

Οι επιθέσεις ανηλίκων έχουν γίνει μάστιγα από την αρχή του έτους σε όλη τη χώρα. Το 2023 οι συμπλοκές και τα περιστατικά βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους, έχουν σημειώσει αύξηση κατά 60%. Η Αστυνομία έχει διαχειριστεί πάνω από 250 περιστατικά, μεγάλο μέρος των οποίων έχει καταγραφεί εντός σχολικών συγκροτημάτων, καθώς τα φαινόμενα bullying έχουν πάρει ανησυχητικές διαστάσεις.

Οι Αρχές Σε προχωρούν σε ειδικές εξορμήσεις, με στόχο την συλλογή στοιχείων και την χαρτογράφηση των κινήσεων ομάδων ανηλίκων, που ενδεχομένως εμπλέκονται σε βίαια περιστατικά και σε ληστρικές επιθέσεις, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί το φαινόμενο της νεανικής παραβατικότητας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 26|04|24 15:51

Mercedes-Benz GLC 220d ... The best or nothing [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ