Περιστέρι: Όταν ο 22χρονος Πακιστανός έπαιζε παιχνίδι ερωτήσεων με τη Νικολέττα στο TikTok

Περιστέρι: Όταν ο 22χρονος Πακιστανός έπαιζε παιχνίδι ερωτήσεων με τη Νικολέττα στο TikTok

Ενα βίντεο που αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της σχέσης του 22χρονου με τη 17χρονη Νικολέττα από το Περιστέρι ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο 22χρονος παραδέχεται ότι ήταν νευρικός και η άτυχη κοπέλα έκανε τις περισσότερες υποχωρήσεις στη σχέση τους. Ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος ουσιαστικά παραδέχεται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τη νευρική πτυχή του εαυτού του.

Το ζευγάρι, στο βίντεο που προβλήθηκε φαίνεται να είναι δίπλα - δίπλα και να παίζει το παιχνίδι των 10 ερωτήσεων που είναι γνωστό στο TikTok. Ερωτήσεις που αποκάλυπταν άγνωστες πτυχές της σχέσης τους, όπως ποιος είναι αυτός που ζητάει πιο εύκολα συγγνώμη, ποιος από τους δυο είναι ο πιο νευρικός και ποιος κάνει τις περισσότερες υποχωρήσεις.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, τις περισσότερες υποχωρήσεις στην σχέση, έκανε η άτυχη Νικολέτα, ενώ πιο δύσκολα συγγνώμη ζητούσε ο 22χρονος, ο οποίος δήλωνε και πιο νευρικός. Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με τα όσα έχουν έρθει στο φως, ο 22χρονος ήταν ιδιαίτερα χειριστικός και φέρεται να ζήλευε την 17χρονη.

«Ο Πακιστανός είχε δύο συνεργούς», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της 17χρονης

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος σχολίασε χθες την προφυλάκιση του Πακιστανού συντρόφου της κοπέλας και αποκάλυψε νέες πτυχές για την υπόθεση, χαρακτηρίζοντας- σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ότι η δικαιολογία του 22χρονου για το Κοράνι «ήταν φαιδρή», ενώ ζήτησε παράλληλα, τα ισόβια να είναι ισόβια, χωρίς κανένα ελαφρυντικό.

Επίσης, ο δικηγόρος της οικογένειας της 17χρονης δήλωσε ότι ο 22χρονος είχε δύο συνεργούς από το Πακιστάν, οι οποίοι έχουν ταυτοποιηθεί, κάτι που δείχνει ότι το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο, και ότι ο 22χρονος δεν σκότωσε τη Νικολέτα επειδή «μίλησε άσχημα για το Κοράνι και τον Μωάμεθ».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS