Πέτρος Φιλιππίδης: Τον είχε διώξει σχολή μετά από καταγγελίες -Για bullying σε σπουδαστή

Πέτρος Φιλιππίδης: Τον είχε διώξει σχολή μετά από καταγγελίες -Για bullying σε σπουδαστή

Νέες πληροφορίες για ηθοποιούς που βρίσκονται στο επίκεντρο της επικαιρότητας μετά τις καταγγελίες σε βάρος του βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Οι τελευταίες πληροφορίες αφορούν στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News σπουδαστές σε πολύ γνωστή δραματική σχολή όπου δίδασκε ο άλλοτε αγαπημένος κωμικός του κοινού, τον είχαν καταγγείλει για ανάγωγες συμπεριφορές και εξαιρετικά απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Πριν από επτά χρόνια όταν οι καταγγελίες από σπουδαστές έφτασαν στη διεύθυνση της δραματικής σχολής εκείνη τον έδιωξε από το δυναμικό της.

Σύμφωνα με τη Real, ακούγεται πως σε μια από τις συχνές «εκρήξεις» του γνωστού ηθοποιού, μπροστά σε όλη την τάξη, προσέβαλε έναν μαθητή λέγοντάς του: «Εσύ, αγοράκι μου, Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα γίνεις ποτέ». Τότε ο σπουδαστής απευθύνθηκε κλαίγοντας στη διεύθυνση της σχολής και εκείνη αποφάσισε να λήξει η συνεργασία τους, αφού ανάλογα παράπονα είχαν διατυπωθεί αρκετές φορές.
Σημειώνεται ότι και ο Δημήτρης Λιγνάδης εκδιώχθηκε από την ίδια σχολή όπου δίδασκε, έπειτα από διαμαρτυρία σπουδαστών ότι κατά τη διάρκεια των μαθημάτων έκανε συζητήσεις «που αφορούσαν σεξουαλικές αναζητήσεις και εμπειρίες».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS