Πέτρος Φιλιππίδης: Τρεις πασίγνωστες ηθοποιοί θα καταθέσουν ως μάρτυρες στη δίκη - Ποιες είναι

Πέτρος Φιλιππίδης: Τρεις πασίγνωστες ηθοποιοί θα καταθέσουν ως μάρτυρες στη δίκη - Ποιες είναι

Πρόκειται για τη Ζέτα Μακρυπούλια, την Θάλεια Ματίκα και την Αλίνα Κωτσοβούλου. Το αίτημα να δώσουν κατάθεση στο δικαστήριο υπεβλήθη από την εισαγγελέα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, προκειμένου να ερωτηθούν σχετικά με τα όσα έχει υποστηρίξει η πρώτη καταγγέλλουσα ότι συνέβησαν στο θέατρο ΗΒΗ το 2008.

Όπως είχε εξηγήσει η εισαγγελική λειτουργός, κατά τη διάρκεια της εξέτασης της πρώτης καταγγέλλουσας που είχε δοθεί κεκλεισμένων των θυρών, αναφέρθηκε ότι μετά το βιασμό της είχε πάει στις τουαλέτες του θεάτρου κλαίγοντας και εκεί την είδε η Θάλεια Ματίκα και είχαν μια συνομιλία μεταξύ τους.

Σε ότι αφορά την κλήση της Ζέτας Μακρυπούλια, η εισαγγελέας εξήγησε ότι η ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Στις Κουζίνες» που ανέβαζε ο ως σκηνοθέτης ο Πέτρος Φιλιππίδης στο θέατρο ΗΒΗ. Επομένως θα μπορεί να καταθέσει στο δικαστήριο εάν πράγματι υπήρχε ρόλος προς αντικατάσταση στην παράσταση για τον οποίο είχε γίνει η συνάντηση της καταγγέλλουσας με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Τέλος, η Αλίνα Κωτσοβούλου, έχει κληθεί για να διαπιστωθεί εάν μετά από δικό της τηλεφώνημα η πρώτη καταγγέλλουσα πήγε στο θέατρο Ήβη.

Το αίτημα της εισαγγελέως έγινε δεκτό από το δικαστήριο με τους συνηγόρους πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης να μην εκφράζουν αντιρρήσεις. Από την πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη ζητήθηκε και έγινε δεκτό σε επόμενη δικάσιμο
να κληθούν ως μάρτυρες οι ηθοποιοί Τάσος Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα, οι οποίοι επίσης πρωταγωνιστούσαν στην ίδια παράσταση το 2008.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ