«Aπαγωγή» γυμνασιάρχη στην Πιερία: Σχηματίζεται δικογραφία για τους αρνητές - Αναμένεται να κατηγορηθούν για αρπαγή

«Aπαγωγή» γυμνασιάρχη στην Πιερία: Σχηματίζεται δικογραφία για τους αρνητές - Αναμένεται να κατηγορηθούν για αρπαγή

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορία που θα τους αποδοθεί είναι αυτή του κακουργήματος


Στο αστυνομικό τμήμα της Κατερίνης κρατούνται οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», τα πέντε άτομα που πέρασαν σήμερα το πρωί χειροπέδες στο γυμνασιάρχη του σχολείου στην Πιερία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί, οι συλληφθέντες θα κατηγορηθούν με αρπαγή, κατηγορία που είναι κακούργημα.

Όλα έγιναν το πρωί της Παρασκευής 10/12, όταν μέλη της αυτοαποκαλούμενης ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» επιτέθηκαν στον διευθυντή του Γυμνασίου Αιγινίου, την ώρα που προσερχόταν στο σχολείο.

Γύρω στις 8 το πρωί, κάποια άτομα πλησίασαν τον διευθυντή, του φόρεσαν χειροπέδες, τον έβαλαν με τη βία σε ένα από αυτοκίνητά τους και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα Πύδνας-Κολινδρού, παραδίδοντάς τον με την κατηγορία του προδότη.

Η Αστυνομία προχώρησε αρχικά στην προσαγωγή 11 ατόμων, τα οποία παρουσιάστηκαν στο τμήμα, ζητώντας να παραδώσουν τον διευθυντή, κι εξετάζει τον βαθμό συμμετοχής του καθενός εξ αυτών.

Ο διευθυντής του Γυμνασίου μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αιγινίου, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς φέρει κάποιες εκδορές στα χέρια από τις χειροπέδες. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις προηγούμενες μέρες υπήρξαν οχλήσεις έξω από το σχολείο από την ίδια ομάδα και είχαν ενημερωθεί σχετικά οι αρμόδιες Αρχές.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ