Αποκάλυψη-σοκ: Αυτό είναι το στοιχείο που προδίδει την εγκληματική ενέργεια σε Μαλένα και Ίριδα - Βρέθηκαν πληγές από νύχια στο πρόσωπο των κοριτσιών

Αποκάλυψη-σοκ: Αυτό είναι το στοιχείο που προδίδει την εγκληματική ενέργεια σε Μαλένα και Ίριδα - Βρέθηκαν πληγές από νύχια στο πρόσωπο των κοριτσιών

Με κομμένη την ανάσα το πανελλήνιο παρακολουθεί τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας. Το πόρισμα των ιατροδικαστών επιβεβαίωσε το πιο απευκταίο σενάριο, ότι δηλαδή ο θάνατος και των άλλων δύο κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Όσο τρέχουν οι δικαστικές εξελίξεις με τις καταθέσεις των ανθρώπων που καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για τους θανάτους των παιδιών, όπως οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου, τρέχουν και οι αποκαλύψεις από το πολυσέλιδο πόρισμα των ιατροδικαστών.

Μία νέα συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του MEGA σχετικά με το τελικό πόρισμα των θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας στην Πάτρα.

Χθες Δευτέρα παραδόθηκε το τελικό πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα αναφορικά με τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη, της Μαλένας και της Ίριδας.

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος ανάμεσα στους 10 λόγους που επικαλούνται οι ιατροδικαστές για να αποδείξουν πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και όχι για θανάτους που οφείλονται σε παθολογικά αίτια, είναι η ύπαρξη πληγών από νύχια στο πρόσωπο των κοριτσιών, ιδίως στη Μαλένα.

Σημειώνεται πως οι πληγές αποκλείεται να προκλήθηκαν από την διαδικασία ανάνηψης διότι ήταν άλλης μορφής και γιατί το παιδί ήταν ήδη νεκρό, όπως και το γεγονός να τα προκάλεσε το ίδιο στον εαυτό του.

Υπενθυμίζεται ότι αυτήν την ώρα καταθέτει στη ΓΑΔΑ η Δήμητρα Πισπιρίγκου, η αδερφή της 33χρονης κατηγορουμένης Ρούλας Πισπιρίγκου.

Με την κατάθεση της αδερφής της ολοκληρώνεται σήμερα ο κύκλος καταθέσεων από τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, τα οποία τελικά δολοφονήθηκαν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ