Δίκη Πισπιρίγκου: Ξέσπασε η ιατροδικαστής -«Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου, δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ!»

Δίκη Πισπιρίγκου: Ξέσπασε η ιατροδικαστής -«Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου, δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ!»

Σε κλίμα έντασης συνεχίστηκε η κατάθεση της ιατροδικαστού Ουρανίας Δημακοπούλου στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η μάρτυρας ειδικών γνώσεων, η οποία προτάθηκε από την υπεράσπιση της κατηγορούμενης, δέχθηκε βροχή ερωτήσεων από την έδρα για το πώς οδηγήθηκε στο συμπέρασμα ότι η μικρή Τζωρτζίνα δεν δηλητηριάστηκε με κεταμίνη, αλλά ότι η υποθρεψία σε συνδυασμό με λοίμωξη αναπνευστικού και επιληψία προκάλεσαν ανακοπή στο κοριτσάκι.

Οι αλλεπάλληλες ερωτήσεις έκαναν τη μάρτυρα να ξεσπάσει και επί αρκετά λεπτά να φωνάζει στην έδρα, χτυπώντας τα χέρια της στο βήμα.

«Με έχετε εδώ έξι ώρες! Μου λέτε πως δεν διαβάζω τα ιατρικά έγγραφα! Μου λέτε ότι δεν έχω γνώση... Εμένα; Που είμαι εδώ, δέχομαι απειλές για τη ζωή μου; Λέτε πως δεν έχω γνώσεις ιατρικής; Δεν αντέχω άλλο... Ποιο όφελος έχω; Βάλλομαι χωρίς λόγο. Για ποιον λόγο νομίζετε ότι ήρθα εδώ; Να υπερασπιστώ την κατηγορούμενη; Δεν έχω πάρει ούτε 1 ευρώ. Ζητώ συγγνώμη, αλλά έχω εξαντλήσει τα περιθώρια γι' αυτά που ακούγονται. Αν ο κύριος Μπουζιάνης είχε λάβει τον ιατρικό φάκελο δεν θα ήμουν εδώ σήμερα. Αν είχε δώσει σαφή απάντηση δεν θα ήμουν εδώ», είπε σε πολύ υψηλούς τόνους η κυρία Δημακοπούλου, με την πρόεδρο να προσπαθεί να την ηρεμήσει λέγοντας «ούτε εμείς σας μιλήσαμε ούτε σας εκφοβίσαμε. Αν είστε φορτισμένη συναισθηματικά δεν αφορά εμάς. Είμαστε εδώ για να δικάσουμε μια υπόθεση και θέλουμε να δούμε τι πραγματικά έχει συμβεί. Δεν σας κατηγορήσαμε για κάτι και δεν κατάλαβα από τι πυροδοτήθηκε όλο αυτό».

Νωρίτερα, η ιατροδικαστής είχε υποστηρίξει πως η υγεία της Τζωρτζίνας ήταν πολύ επιβαρυμένη κατά τη νοσηλεία της στο Παίδων.

«Είχε λοίμωξη του αναπνευστικού. Είχε υγρούς ρόγχους, ίσως ήδη να είχε ξεκινήσει πνευμονικό οίδημα. Μαζί με την υποθρεψία είχε παράλληλα και λοίμωξη αναπνευστικού. Είχε επιληψία, είχε και λοίμωξη. Ένα παιδί σε πέντε μέρες έχει κάνει δέκα τέσσερα περιστατικά. Ήδη από το προηγούμενο εικοσιτετράωρο το παιδί είχε σταδιοδρομηθεί. Πόσο άλλο να αντέξει ένα παιδί;», απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις της έδρας.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ