Πισπιρίγκου: Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στις 16 Νοεμβρίου για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Πισπιρίγκου: Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στις 16 Νοεμβρίου για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Προθεσμία για τις 16 Νοεμβρίου, προκειμένου να απολογηθεί για τους θανάτους των δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας, ζήτησε και έλαβε από την 35η ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται κατηγορούμενη για τη δολοφονία της πρωτότοκος κόρης της Τζωρτζίνας.

Ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε απλή γνωμοδότηση το ιατροδικαστικό πόρισμα των κ. Καρακούκη και Καλόγρια, σημειώνοντας ότι βάσει αυτού, αποφασίστηκε η παραπομπή της κατηγορούμενης.

Επίσης, δήλωσε ότι στην πρόταση της η εισαγγελέας επιτίθεται ανεπίτρεπτα στην Πισπιρίγκου, ενώ κατήγγειλε πως ορισμένοι εκ των όσων εμφανίζονται σε τηλεοπτικά πάνελ για την υπόθεση, «προσπαθούν αδιανόητα και απάνθρωπα να κάνουν πολιτική καριέρα εκμεταλλευόμενοι τον ανθρώπινο πόνο, καθώς ετοιμάζονται να κατέλθουν υποψήφιοι βουλευτές».

Ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε ακόμη και σε ενδεχόμενη ύπαρξη ενός εγγράφου υπογεγραμμένου από την πελάτισσά του, στο οποίο αναφέρεται ότι δεν ξυλοκοπήθηκε στη διάρκεια της σύλληψης και της κράτησης της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ