Πισπιρίγκου: Ίδιος ο Μάνος Δασκαλάκης είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους

Πισπιρίγκου: Ίδιος ο Μάνος Δασκαλάκης είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους

Μια παράμετρος της πολύκροτης υπόθεσης του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη αναφέρθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» του Antenna.

Πρόκειται για το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους, τον άνθρωπο με τον οποίο είχε παράλληλη σχέση η Πισπιρίγκου, κάτι που όταν αποκαλύφθηκε προκάλεσε τη ρήξη με τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Βρήκαμε τον Γιάννη. Είναι αυτός ο άνθρωπος. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να δείξουμε τη φωτογραφία του. Αν μπορούσαμε, θέλω να σας πω ότι η ομοιότητα με τον Μάνο είναι συγκλονιστική. Θέλω επίσης να σας πω ότι έκαναν το ίδιο πάρεργο, το ίδιο χόμπι, ήταν και οι δύο ποδοσφαιριστές», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Πρόσωπο από το περιβάλλον του Γιάννη λέει: «Είναι αναστατωμένος με όλα αυτά που βγαίνουν στη δημοσιότητα, νιώθει άβολα, όμως δεν έχει κάποια σχέση με αυτήν την υπόθεση. Εκείνος ήξερε τον Μάνο, γιατί έπαιζαν μπάλα μαζί και έτσι γνώρισε αργότερα την Ρούλα. Δημιουργήθηκε μια σχέση μεταξύ τους για κάποιο μικρό διάστημα, αλλά όπως μαθαίνω ήταν μετρημένες οι φορές που είχαν βρεθεί. Εκείνος γνώριζε από την Ρούλα ότι είχαν χωρίσει με τον Μάνο. Αυτό του είχε πει. Δεν θέλει να έχει άλλη σχέση με την υπόθεση, γιατί πρέπει να προστατέψει την σημερινή του οικογένεια».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «η σχέση αυτή έγινε πριν από ενάμιση δύο χρόνια, κράτησε λίγους μήνες αλλά οι συναντήσεις τους ήταν μετρημένες, οι συνευρέσεις τους γινόντουσαν στο διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς. Είναι παντρεμένος, 33 ετών, μοιάζει σατανικά με τον Μάνο».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ