Πνιγμός 6χρονης: Νέα στοιχεία για το τραγικό περιστατικό - Οι αλόγιστες κινήσεις του πατέρα όταν είδε το παιδί του να χάνεται στα νερά

Πνιγμός 6χρονης: Νέα στοιχεία για το τραγικό περιστατικό - Οι αλόγιστες κινήσεις του πατέρα όταν είδε το παιδί του να χάνεται στα νερά

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε στην Κόρινθο, με τον πνιγμό της 6χρονης μπροστά στα μάτια του πατέρα της.

Μπορεί ο 42χρονος πατέρας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ωστόσο αρκετά ερωτήματα παραμένουν και ζητούν απαντήσεις για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει.

Ο αυτόπτης μάρτυρας που βρήκε το κορίτσι περιέγραψε στο MEGA: «Το κοριτσάκι όταν το βρήκα ήταν με τα ρούχα και τα παπούτσια. Φόραγε μία μπλούζα, σορτς και πεδιλάκια. Το λιμενικό αν χρειαστούν στοιχεία για το δικαστήριο έχει τις φωτογραφίες».

Το παιδί βρισκόταν σε απόσταση 10 με 15 μέτρα από την ακτή και το σωσίβιο βρέθηκε, σημείωσε ο αυτόπτης μάρτυρας. Επίσης ανέφερε ότι ο πατέρας ήρθε με την αστυνομία, ο οποίος είπε ότι είχε πάει σπίτι να φορτίσει το κινητό για να καλέσει βοήθεια.

Ο ψαρουντουφεκάς στάθηκε στο γεγονός ότι πατέρας και παιδί έτρωγαν πολύ μακριά από το σημείο όπου σημειώθηκε ο πνιγμός, αλλά και ότι όταν επέστρεψε ο πατέρας, τα ρούχα του ήταν στεγνά.

Επιπλέον ο αυτόπτης μάρτυρας εξέφρασε την απορία του γιατί ενώ ο πατέρας με την κόρη του είχαν φάει σε ένα μαγαζί που ήταν κοντά σε οργανωμένες παραλίες, τελικά αποφάσισε να οδηγήσει 6-7 χιλιόμετρα και να πάει σε μια απομακρυσμένη παραλία, όπου εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κανείς και καταλήξανε σε μία παραλία που ήταν απομονωμένη.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε για την αντίδραση του πατέρα: «Υπάρχει ο λεγόμενος πανικός του γονέα. όταν ο γονέας και ο κάθε γονέας που αγαπάει το παιδί του, βλέπει το παιδί του να είναι σε άμεσο κίνδυνο δεν υπολογίζει τίποτα. Είναι πράγματα που καταδειχθούν στην προανάκριση και τελικά θα δούμε τι συνέβη».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS