Κεφαλονιά: Η τραγική μητέρα έβλεπε το 3χρονο παιδί της να πνίγεται, αλλά δεν ήξερε κολύμπι για να το βοηθήσει

Κεφαλονιά: Η τραγική μητέρα έβλεπε το 3χρονο παιδί της να πνίγεται, αλλά δεν ήξερε κολύμπι για να το βοηθήσει

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Κεφαλονιά από τον αδόκητο χαμό ενός παιδιού, 3 ετών, το οποίο έχασε τη ζωή του από πνιγμό σε πισίνα βίλας, στην οποία εργάζονταν οι γονείς του. Το συμβάν έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Μαΐου και έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Οι μετανάστες από τη Σρι Λάνκα είχαν έρθει στη χώρα μας για να εργαστούν και δούλευαν στον τομέα της καθαριότητας σε πολυτελή δωμάτια. Ενώ εκτελούσαν εργασίες, είχαν μαζί τους και το αγοράκι, το οποίο κάποια στιγμή πήγε να παίξει προς την πισίνα, με συνέπεια να πέσει στο νερό.

Η μητέρα δεν ήξερε κολύμπι και έβλεπε το παιδί να πνίγεται

Δυστυχώς, ο πατέρας του δεν ήταν κοντά για να το βοηθήσει και η μητέρα του, η οποία ήταν παρούσα, δεν ήξερε να κολυμπάει. Αναγκάστηκε να δει το παιδί της να ξεψυχά, καθώς μέχρι να έρθει ο σύζυγός της, που άκουσε εν τέλει τα ουρλιαχτά και τις εκκλήσεις για βοήθεια, το μικρό παιδί είχε καταλήξει.

Παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ που έσπευσαν επί τόπου και προσπάθησαν να επαναφέρουν το παιδί, αλλά κι εν συνεχεία των γιατρών στο νοσοκομείο του Αργοστολίου όπου διακομίστηκε το αγοράκι, το παιδί δεν επανήλθε, βυθίζοντας στο πένθος όλο το νησί.

Συνελήφθησαν οι γονείς για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου

Οι τραγικοί γονείς συνελήφθησαν με τη διαδικασία του Αυτοφώρου, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Σε ό,τι αφορά στο παιδάκι, η σορός του θα υποβληθεί σε νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ