Ποιος είναι ο γνωστός γιατρός που δίνει μάχη για τη ζωή του μετά τη φονική επίθεση από την πρώην σύντροφό του - Το χρονικό της υπόθεσης

Ποιος είναι ο γνωστός γιατρός που δίνει μάχη για τη ζωή του μετά τη φονική επίθεση από την πρώην σύντροφό του - Το χρονικό της υπόθεσης

Μάχη για τη ζωή του στην εντατική δίνει ο άτυχος γιατρός που δέχτηκε πυροβολισμούς από την πρώην σύντροφό του, το μεσημέρι της Πέμπτης, στη μέση του δρόμου, στο Χαλάνδρι.

Ο 68χρονος φέρει τραύματα στην κοιλιακή και στη θωρακική χώρα. Στην κοιλιακή χώρα έχει τραυματιστεί το λεπτό έντερο, ενώ φέρει τραύμα και στην ουροδόχο κύστη, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να τον χειρουργούν ταυτόχρονα θωρακοχειρουργοί και ουρολόγοι.

Πρόκειται για τον γνωστό χειρουργό οφθαλμίατρο, Γιώργος Νέος, αναπληρωτή διευθυντή του Οφθαλμολογικού Τμήματος του «Υγεία», ο οποίος παράλληλα διευθύνει ιατρείο Διάγνωσης και Θεραπείας Οφθαλμικών Παθήσεων.

Είναι από τους πρώτους (1992) που εφάρμοσε στην Ελλάδα και διεθνώς το laser στις διαθλαστικές επεμβάσεις για τη διόρθωση της μυωπίας, του αστιγματισμού, της υπερμετρωπίας και της πρεσβυωπίας, υπεύθυνος του αντίστοιχου τμήματος του θεραπευτηρίου «Υγεία», με χιλιάδες επεμβάσεις στο ενεργητικό του. Εχει, επίσης, εκπαιδεύσει αρκετούς νέους οφθαλμιάτρους στον τομέα αυτό.

Υπήρξε το 1993 ένα από τα πέντε ιδρυτικά μέλη της Ελληνικής Εταιρίας Διαθλαστικής Χειρουργικής.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο άνδρας μεγάλωνε το παιδί -13 ετών- με τη σύζυγό του με την οποία είναι παντρεμένος επί σειρά ετών.

Η 49χρονη έστησε καρτέρι στον 68χρονο λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι από το σχολείο, όπου είχε πάει για να πάρει το παιδί. Η εικαστικός τον πλησίασε, έβγαλε ένα περίστροφο και τον πυροβόλησε στην κοιλιά, μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης τους, δίπλα σε δημοτικό σχολείο.

Η αστυνομία κλήθηκε από τους γείτονες και συνέλαβαν την 49χρονη την οποία οδήγησαν στην ασφάλεια Χαλανδρίου. Ο 68χρονος οφθαλμίατρος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.


 

Η αντιδικία για την επιμέλεια του παιδιού

Η 49χρονη είναι πρώην μοντέλο και εικαστικός με καταγωγή από την Αλβανία. Όπως φαίνεται και στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook είχε ξεσπάσει έντονη αντιδικία από την στιγμή που ο γιατρός πήρε την επιμέλεια του 12χρονου κοριτσιού τους, το οποίο είχαν αποκτήσει εκτός γάμου.

Η δράστις δήλωσε: «Ο βιολογικός πατέρας της ανήλικης κόρης μου την οποία έχει απαγάγει από το 2016 μαζί με το κτήνος σύζυγο του . Ήτανε το 2008 όταν με βίασε ενώ ήταν και παραμένει παντρεμένος και ήμουν παντρεμένη. Ο στόχος στο να αποκτήσει πρόσβαση στην δική μου περιουσία το κτήνος αυτό μαζί με την σύζυγο του ήτανε για αυτούς το παν».

Η 49χρονη αρκετές φόρες δημοσίευε στα social media τις συνομιλίες με τον πρώην σύντροφό της.

«Να ευχαριστείς το Θεό που το παιδί είναι σε μένα και ζει μια φυσιολογική και ήρεμη ζωή γιατί αν ήταν μαζί σου ,στην κατάστασή που είσαι, ούτε να το σκεφτώ δεν τολμάω», φέρεται πως είπε ο γιατρός.

«Πως είμαι; Όταν ζούσε μαζί μου 7 χρόνια και χρειάστηκε να παλεύω, να την έσωζα από απόπειρες αρπαγής που τελικά δεν τα κατάφερα, πως ήτανε το παιδί μου;», φέρεται να ανταπάντησε η δράστις.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του θύματος, τον εκβίαζε και του αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά.

«Η ώρα της δικαιοσύνης πλησιάζει» γράφει κάτω από το όνομα της στη σελίδα της στο Facebook, η εικαστικός καθώς φαίνεται πως εδώ και καιρό σχεδίαζε την πράξη της.

Η γυναίκα κρατείται από την Ασφάλεια ΒΑ Αττικής, όπου οι αστυνομικοί προσπαθούν να λάβουν πληροφορίες για τους λόγους που την οδήγησαν στην πράξη αυτή.

Ωστόσο, όπως υπογραμμίζουν οι αστυνομικοί είναι αρκετά δύσκολη η επικοινωνία και η κατανόησή της, καθώς αναφέρεται σε διάφορα πράγματα που μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS