Πρέβεζα: Άγρια συμπλοκή τα ξημερώματα έξω από νυχτερινό κέντρο - Άνδρας πυροβόλησε 8 φορές, τρεις τραυματίες

Πρέβεζα: Άγρια συμπλοκή τα ξημερώματα έξω από νυχτερινό κέντρο - Άνδρας πυροβόλησε 8 φορές, τρεις τραυματίες

Άγρια συμπλοκή εκτυλίχηκε σήμερα τα ξημερώματα έξω από νυχτερικό κέντρο στην Πρέβεζα.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, πρωταγωνιστές του επεισοδίου φέρονται να είναι τρία άτομα με το επεισόδιο να ξεκινά έπειτα από παρεξήγηση μεταξύ των εμπλεκομένων.

Η συμπλοκή έγινε έξω από το κατάστημα όπου ένας άντρας πυροβόλησε εναντίον δύο αδερφών με αποτέλεσμα να αμφότεροι να τραυματιστούν από τα θραύσματα.

Όπως είναι λογικό, στο σημείο που έπεσαν οι πυροβολισμοί επικράτησε πανικός και κλήθηκαν οι αρχές. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το λιμεναρχείο συνέλεξε 7-8 κάλυκες από το σημείο των πυροβολισμών έξω από το νυχτερινό κέντρο.

Μάλιστα, στο νοσοκομείο κατέληξαν και τα τρία άτομα που ενεπλάκησαν στο συμβάν καθώς συγγενείς των δύο αδερφών πήραν το... νόμο στα χέρια τους και ξυλοκόπησαν άγρια τον άνδρα που άνοιξε πυρ εναντίον τους.

Οι τρεις άνδρες νοσηλεύονται με τραύματα στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, ενώ οι δύο από αυτούς νοσηλεύονται φρουρούμενοι, καθώς το λιμεναρχείο προχώρησε σε δύο συλλήψεις.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 26|04|24 15:51

Mercedes-Benz GLC 220d ... The best or nothing [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ