Προφυλακίστηκε ο 62χρονος καθηγητής που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικο επί 7 χρόνια

Προφυλακίστηκε ο 62χρονος καθηγητής που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικο επί 7 χρόνια

Προφυλακίστηκε ο 62χρονος καθηγητής, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε επί σειρά ετών ένα 15χρονο αγόρι με ειδικές ανάγκες.Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει το θύμα ο καθηγητής τον κακοποίησε παρουσία άλλων προσώπων.Ο 62χρόνος εν ενεργεία καθηγητής, φιλόλογος, συνελήφθη μετά από ένταλμα σύλληψης καθώς σε βάρος του έκανε καταγγελία ο 15χρόνος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 62χρονος καθηγητής, συνδεόταν με μακρινή συγγένεια με την οικογένεια του μαθητή και για τον λόγο αυτό, ο ανήλικος πήγαινε αρκετές φορές στο σπίτι του καθηγητή.


Ο 15χρονος σήμερα μαθητής φέρεται να έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από την ηλικία των 8 ετών από τον καθηγητή του, ο οποίος επί επτά χρόνια μπαινόβγαινε στο σπίτι του, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών του. Οπως αναφέρει η ΕΡΤ, επί 7 χρόνια ο καθηγητής από σχολείο μέσης εκπαίδευσης του Περιστερίου κακοποιούσε το ανήλικο παιδί, αφού είχε καταφέρει να έχει μέχρι και κλειδιά του σπιτιού τους.


Οπως αποκαλύφθηκε, ο καθηγητής εκμεταλλεύτηκε τα ειδικά προβλήματα του παιδιού και φέρεται, σε μία τουλάχιστον περίπτωση, να το κακοποίησε ακόμη και παρουσία 4 ατόμων μέσα στο σπίτι του, κάτι το οποίο ερευνά η αστυνομία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS