Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι βίαιος με τις γυναίκες, ο χειρότερος πατέρας που υπάρχει» λέει η πρώην σύζυγός του

Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι βίαιος με τις γυναίκες, ο χειρότερος πατέρας που υπάρχει» λέει η πρώην σύζυγός του

Μετά τη μήνυση της συντρόφου του Θέμη Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό, η πρώην σύζυγός του αποκαλύπτει τις βίαιες συμπεριφορές που έζησε μαζί του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», η Αναστασία Στεφάνοβα, με την οποία ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει και δύο παιδιά, αποκάλυψε τα όσα έζησε μαζί του.

«Ο Θέμης είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα. Κι εγώ που είμαι και μητέρα των παιδιών του, έχω βιώσει τα περιστατικά και μπροστά στο σπίτι και μπροστά στα ανήλικα παιδιά μας» αποκάλυψε αρχικά η πρώην σύζυγος του Θέμη Αδαμαντίδη.

Είπε, μάλιστα, ότι πολλές φορές έχει γίνει και καταγραφή περιστατικού, καθώς την χτυπούσε, έφευγε από το σπίτι, εκείνη καλούσε την αστυνομία, με τα παιδιά να κλαίνει μπροστά σε όλη αυτή την κατάσταση. «Επειδή ήταν ο κορωνοϊός τα δικαστήρια δεν δούλευαν, ήταν όλα στάσιμα τότε και δεν προχώρησε το θέμα. Εγώ αναγκάστηκα και πήρα τα παιδιά μου και έφυγα από την Ελλάδα και μένω στην Βουλγαρία εδώ και ένα χρόνο», ανέφερε η κ. Στεφάνοβα.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη, καθώς όπως κατήγγειλε η σύντροφος του, της άσκησε σωματική και λεκτική βία, τα ξημερώματα της 30ης Ιουνίου.r

Πρώην σύζυγος Θέμη Αδαμαντίδη: Αδιαφορεί πλήρως για τα παιδιά του, δε νοιάζεται ούτε να τα δει

Το ζευγάρι ήταν μαζί για 15 ολόκληρα χρόνια, μέσα στα οποία απέκτησαν και δύο γιος, ο ένας 12 ετών και ο άλλος πέντε ετών σήμερα. Σύμφωνα με την πρώην σύζυγο του τραγουδιστή, ο Θέμης Αδαμαντίδης επιδεικνύει πλήρη αδιαφορία για τα παιδιά του. «Βγαίνει παντού και δηλώνει ότι έχει πέντε γιους. Δύο που έχει μαζί μου και είναι και ανήλικα δε νοιάζεται ούτε να τα δει, τον παρακαλάω να στείλει κάποια λεφτά για τα έξοδα των παιδιών. Είναι ο χειρότερος πατέρας που υπάρχει», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Στεφάνοβα.

Παράδεχτηκε, μάλιστα, πως τα παιδιά τον ζητάνε, ρωτάνε συνέχεια που είναι ο μπαμπάς, τον παίρνουν τηλέφωνο, αλλά εκείνος δεν απαντάει ποτέ .«Δεν το σηκώνει ποτέ, είναι ανύπαρκτος όπως ήταν», λέει η πρώην σύζυγός του, η οποία τονίζει ότι ο τραγουδιστής έχει βρίσει τόσο την ίδια όσο και τα παιδιά του.

«Μπήκε το παιδί στη μέση που είναι 12 χρονών, έβρισε και το παιδί το είπε @@@ που υποστηρίζεις τη μάνα σου, βρίζει τις γυναίκες ότι είμαστε όλες @@@. Ντρέπομαι να τα πω αυτά, ένας πατέρας να μιλάει έτσι μπροστά στα παιδιά του», είπε η γυναίκα.

Όπως σημείωσε, όλα αυτά τα χρόνια έμενε με τον Θέμη Αδαμαντίδη γιατί ήταν ερωτευμένη, τον αγαπούσε, ήταν πατέρας των παιδιών της και ήταν μικρά τα παιδιά. Δεν έφευγε γιατί φοβόταν να γυρίσει στην πατρίδα της αλλά «το έκανα τώρα. Όταν ξεχείλισε όμως το ποτήρι πήρα τα παιδιά μου και έφυγα. Και τι έκανε; Τα ίδια, με την επόμενη σχέση του έκανε τα ίδια», είπε η κ. Στεφάνοβα.

Πάνω από 10 φορές έχει γίνει καταγραφή περιστατικού για ενδοοικογενειακή βία με πρωταγωνιστή τον Θέμη Αδαμαντίδη

Επιπλέον, η γυναίκα τόνισε ότι είχε ζητήσει επανειλημμένα βοήθεια στο παρελθόν. «Έχω καλέσει άπειρα τον τελευταίο χρόνο που σκοτωνόμασταν στο σπίτι και ήθελε να χωρίσουμε, να φύγει ή να με αφήσει μόνη μου με τα παιδιά, ή να φύγω εγώ. Πάνω από 10 φορές έχω κάνει καταγραφή περιστατικού για ενδοοικογενειακή βία, που με έχει χτυπήσει στο σπίτι και μια φορά έκανα και μήνυση και τη δεύτερη πήγαμε στο τμήμα και μετά φύγαμε», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Τα παιδιά τον ζητάνε. Πατέρας τους είναι. Κάθε μέρα με ρωτάνε «μαμά γιατί να μην πάμε Αθήνα, μαμά που είναι ο μπαμπάς». Δε μπορούμε να πάμε ο μπαμπάς δεν νοιάζεται, τούς λέω, δεν ενδιαφέρεται για εμάς».

Τέλος, όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε αν ο Θέμης Αδαμαντίδης ήταν από παλιά εθισμένος στον τζόγο, είπε: «Εκεί τον γνώρισα εγώ, με τα μηχανάκια μέρα νύχτα, τα παράνομα μηχανάκια είναι η αδυναμία του».

 

Τι κατήγγειλε η νυν σύντροφός του

Υπενθυμίζεται ότι στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας, του Τμήματος Αλίμου η Βαρβάρα Κίρκη ανέφερεμεταξύ άλλων ότι συζούν στη Γλυφάδα εδώ και περίπου ένα χρόνο.

Περιγράφοντας το περιστατικό που συνέβη στις 30 Ιουνίου στη 1:30 τα ξημερώματα αναφέρει ότι βρίσκονταν και οι δύο σε μαγαζί τυχερών παιχνιδιών στην Ανω Γλυφάδα.

«Εγώ βρισκόμουν εξωτερικά του καταστήματος, μέσα στο αυτοκίνητο του Θέμη Αδαμαντίδη. Ο τραγουδιστής βρισκόταν μέσα στο κατάστημα και έπαιζε τυχερά παίγνια. Εγώ για περίπου δύο ώρες ήμουν μόνη στο αυτοκίνητο και τον περίμενα. Κάποις στιγμή, στη 1:30 βγήκα από το αυτοκίνητο και ενώ βρισκόμουν ακριβώς απ' έξω μίλησα στο κινητό μου στην εφαρμογή Messenger. Εκείνος, μόλις με είδε να μιλάω στο τηλέφωνο, βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία. Συγκεκριμένα με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλώτσησε δυνατά στο γοφό μου. Ταυτόχρονα με απείλησε με τη φράση "κ@@@@λα, π@@@άνα, ξ@@@@@άρα, γ@@@@@α, με ξεφτιλίζεις, θα σε σκοτώσω".

Παράλληλα με κατηγορούσε ότι φλερτάρω με τον ταξιτζή απέναντι, κάτι το οποίο είναι απόλυτα ψευδές».

Η καταγγέλουσα υποστηρίζει ότι την είχε κακοποιήσει και στο παρελθόν.

«Ανέκαθεν είχε παθολογική ζήλια προς το πρόσωπό μου και μου φέρεται άσχημα συνέχεια. Έχει ασκήσει πολλές φορές στο παρελθόν σωματική βία εις βάρος μου, με σπρώχνει συνέχεια με βία, με χτυπάει με τα χέρια του με μπουνιές στα μπράτσα μου, με χαστουκίζει και μου πετάει αντικείμενα νε συχνότητα περίπου κάθε δεύτερη ημέρα. Μία φορά μου πέταξε αναπτήρα μέσα στο στόμα, όταν είμασταν στο καμαρίνι του στην Πάτρα, ενώπιον των συνεργατών του. Σχεδόν καθημερινά με εξυβρίζει και όταν είμαστε μόνοι μας αλλά και δημοσίως μέσα στο μαγαζί που τραγουδάει. Αρκετές φορές στο παρελθόν με έχει κλωτσήσει σε δημόσιο χώρο, επίσης τακτικά μου βάζει κρυφά μαγνητοφωνάκια μέσα στο αυτοκίνητο, στην τσάντα μου και στο σπίτι, για να μαθαίνει με ποιον μιλάω, πράγμα που δεν γνώριζα. Αρκετές φορές ανακάλυψα τα μαγνητοφωνάκια, και όταν του τα έδειχνα, το παραδεχόταν ότι με παρακολουθούσε. Μάλιστα, αρκετές φορές, άκουγε τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες τα ξημερώματα, όταν εγώ κοιμόμουν.

Στο παρελθόν έχει ασκήσει σωματική βία και σε άλλες συντρόφους του υποστηρίζει και αναφέρει μια πρώην σύντροφό του με την οποία έχουν μαζί δύο ανήλικα τέκνα και η οποία έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του στο Α.Τ. Γλυφάδας».

Η καταγγέλλουσε υποστηρίζει ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι εθισμένος στον τζόγο, στο αλκοόλ και στη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Η Βαρβάρα Κίρκη δήλωσε ότι επιθυμεί να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση και ότι επιθυμεί την ποινική του δίωξη για τις προαναφερόμενες πράξεις.

Τέλος, ζητά να συμπεριληφθεί στη δικογραφία το υλικό από τις κάμερες του καταστήματος τυχερών παιχνιδιών όπου συνέβησαν όσα καταγγέλλει.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη στους Αμπελοκήπους, το μεσημέρι, έξω από χαρτοπαικτική λέσχη και κρατείται στο Τμήμα Αργυρουπόλεως και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, στον εισαγγελέα.

Αναλυτικά η κατάθεση της καταγγέλλουσας

«Είμαι σύντροφος του Αδαμαντίδη Θεμιστοκλή … και μένουμε μαζί στη Γλυφάδα εδώ και περίπου ένα χρόνο. Στις 1:30 ώρα τις 30 Ιουνίου 2022 βρισκόμασταν και οι δύο σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών στην Άνω Γλυφάδα στην οδό Γούναρη. Εγώ βρισκόμουν εξωτερικά του καταστήματος μέσα στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του ανωτέρω, το οποίο ήταν σταθμευμένο ακριβώς έξω από το κατάστημα. Ο ανωτέρω βρισκόταν μέσα στο κατάστημα και έπαιζε τυχερά παιχνίδια. Εγώ για περίπου 2 ώρες ήμουν στο αυτοκίνητο μόνη μου και τον περίμενα.

Κάποια στιγμή γύρω στις 1:30, βγήκα από το αυτοκίνητο, βρισκόμουν ακριβώς απέξω, μίλησα στο κινητό μου τηλέφωνο στην εφαρμογή messenger. Εκείνος μόλις με είδε να μιλάω στο τηλέφωνο, βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία. Συγκεκριμένα με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλώτσησε, δυνατά στο γοφό μου. Ταυτόχρονα με απείλησε με τη φράση «κ…., π..., ξ..., γ…., με ξεφτιλίζεις, θα σε σκοτώσω». Με κατηγορούσε επίσης ότι φλερτάρω με τον ταξιτζή απέναντι, κάτι το οποίο είναι απόλυτα ψευδές.

Ανέκαθεν είχε παθολογική ζήλεια προς το πρόσωπό μου και μου φέρεται άσχημα συνέχεια. Έχει ασκήσει πολλές φορές στο παρελθόν σωματική βία σε βάρος μου. Με σπρώχνει συνέχεια με βία, με χτυπάει με τα χέρια του με μπουνιές στα μπράτσα μου, με χαστουκίζει και μου πετάει αντικείμενα με συχνότητα περίπου κάθε δεύτερη μέρα.

Μία φορά μου πέταξε αναπτήρα μέσα στο στόμα μου όταν ήμασταν στο καμαρίνι του στην Πάτρα ενώπιον των συνεργατών του. Σχεδόν καθημερινά με εξυβρίζει, με τις φράσεις «κ...., π...» και όταν είμαστε μόνοι μας αλλά και δημοσίως μέσα στο μαγαζί που τραγουδάει. Αρκετές φορές στο παρελθόν με έχει κλωτσήσει σε δημόσιο χώρο.

Επίσης τακτικά μου βάζει κρυφά μαγνητοφωνάκια μέσα στο αυτοκίνητο, στην τσάντα μου και στο σπίτι μου για να μαθαίνει με ποιον μιλάω, πράγμα που εγώ δεν γνώριζα. Αρκετές φορές ανακάλυψα τα μαγνητοφωνάκια και όταν του τα έδειχνα, το παραδεχόταν ότι με παρακολουθούσε. Μάλιστα αρκετές φορές, άκουγε της μαγνητοφωνημένες συνομιλίες τα ξημερώματα όταν εγώ κοιμόμουν.

Στο παρελθόν έχει ασκήσει σωματική βία και σε άλλες συντρόφους του. Για παράδειγμα έχει ασκήσει αρκετές φορές σωματική βία στην πρώην σύντροφό του, η οποία έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας.

Δεν γνωρίζω άλλα στοιχεία παρά μόνο ότι έχουν μαζί δύο ανήλικα τέκνα, ότι ζουν πλέον στη Βουλγαρία και ότι το κινητό της τηλέφωνο είναι το (σ.σ αναφέρεται στον τηλεφωνικό αριθμό). Θέλω να σημειωθεί ότι ο ανωτέρω είναι εθισμένος στο τζόγο, στο αλκοόλ και στην χρήση ναρκωτικών ουσιών και κάνει καταχρήσεις κάθε μέρα.

Επιθυμώ την ποινική δίωξη του ανωτέρω για τις πράξεις που τέλεσε, σε βάρος μου. Οι τρεις κοπέλες που είναι εργαζόμενες στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ήταν πολλές φορές αυτόπτες μάρτυρες σε περιστατικά σωματικής βίας σε βάρος μου και γι’ αυτό της πρότεινα ως μάρτυρες. Επίσης προτείνω ως μάρτυρα και την μητέρα μου και επιθυμώ να ληφθεί ως πειστήριο στο σώμα της δικογραφίας οπτικό ακουστικό υλικό το οποίο δύναται να αντληθεί από το πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών επί της οδό Γούναρη στην περιοχή της Γλυφάδας καθότι αντιλήφθηκα ότι υπάρχουν στο σημείο κάμερες».

Αρνείται τις κατηγορίες ο Αδαμαντίδης -Κούγιας: Του έκανε μήνυση για να τον εκβιάσει

Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια μια πρώην σχέση του με σκοπό να τον εκβιάσει και να του πάρει χρήματα, γνωρίζοντας ότι έχει συναυλία σήμερα το βράδυ, του έκανε μήνυση για σωματική βλάβη και επειδή ισχυρίστηκε ότι είναι σύντροφος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία. Ο κ. Αδαμαντίδης αρνήθηκε την πράξη και έκανε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αυτοδικία γιατί του πήρε τα κλειδιά του σπιτιού του, μπήκε μέσα στο σπίτι και του έκλεψε 7.000 ευρώ. Ο κ. Αδαμαντίδης κρατείται στο Τ.Τ. Αργυρούπολης και αυτή καταζητείται για το Αυτόφωρο.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια:

“Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπεί τον κο Θέμη Αδαμαντίδη σε όλες τις νομικές του υποθέσεις.

Σήμερα το απόγευμα μια πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει διακόψει τη σχέση του τις προηγούμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι σήμερα το βράδυ έχει συναυλία, με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μια ανυπόστατη μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ. Αδαμαντίδης να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Εις βάρος της συγκεκριμένης κυρίας ο κ. Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό το λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή.

Η συγκεκριμένη κυρία καταζητείται στα όρια του αυτοφώρου για τα ποινικά αδικήματα, τα οποία διέπραξε εις βάρος του κου Θέμη Αδαμαντίδη.

Λόγω της απουσίας του κου Κούγια, στο πλευρό του κου Αδαμαντίδη βρίσκονται δύο συνεργάτες του γραφείου μας και προσπαθούμε, ώστε με τη συνδρομή του κου Εισαγγελέα υπηρεσίας να αφεθεί ελεύθερος, για να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη συναυλία, τα εισιτήρια της οποίας έχουν εξαντληθεί».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS