Ηλιούπολη: Ποινική δίωξη στον 44χρονο προπονητή Ταε Κβο Ντο που βίαζε τις ανήλικες αθλήτριες - Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή

Ηλιούπολη: Ποινική δίωξη στον 44χρονο προπονητή Ταε Κβο Ντο που βίαζε τις ανήλικες αθλήτριες - Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή

Κατηγορείται ότι επί χρόνια βίαζε ανήλικες αθλήτριες του μέσα στο γυμναστήριο και το σπίτι του στην Ηλιούπολη

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησαν τουλάχιστον πέντε ανήλικες αθλήτριες στον ημιώροφο σχολής τάε κβον ντο στην Ηλιούπολη. Εκεί τις παρέσυρε ο 44χρονος προπονητής της σχολής και τις βίαζε. Η νέα υπόθεση βιασμού προκαλεί νέο σοκ στο πανελλήνιο καθώς οι ειδήσεις για τις αρρωστημένες ορέξεις ανθρώπων που είχαν την εμπιστοσύνη των γονιών, γίνονται πια… καθημερινές.

Ο 44χρονος που συνελήφθη είναι πατέρας ενός ανήλικου και προπονητής πολεμικών τεχνών. Φέρεται να οδηγούσε κάποια από τα θύματά του στον ημιώροφο της σχολής Ταε κβον Ντο στην Ηλιούπολη και εκεί να προέβαινε στις αποτρόπαιες πράξεις του.

Στη σχολή επί της λεωφόρου Μαρίνου Αντύπα ο συλληφθείς είχε διαμορφώσει ένα μικρό διαμέρισμα στον ημιώροφο και όπως λένε οι γείτονές του, κάποια βράδια έμενε εκεί.

 Κάποιοι γονείς, μάλιστα, τονίζουν πως στον ημιώροφο πήγαιναν και ανήλικα κορίτσια προκειμένου να αλλάξουν ρούχα μετά την προπόνηση.

«Ούτε μου είχε αναφέρει κάτι το παιδί μου και μάλιστα ήταν πολύ καλός επαγγελματίας. Υπήρχε στον επάνω όροφο ένας χώρος σαν σπίτι. Βέβαια, το παιδί μου δεν ανέβαινε γιατί τον έφερνα ντυμένο και τον έπαιρνα.

Δίπλα ήταν τα αποδυτήρια και οι τουαλέτες, ξέρω ότι ανέβαιναν όσα παιδιά ήθελαν και ξεντύνονταν, έκαναν το μπάνιο τους, άφηναν τα πράγματά τους.

Είχε γραφείο εκεί και ξέρω πως τα τελευταία χρόνια είχε διαμορφώσει κάτι σαν σπίτι και έμενε σίγουρα εδώ κάποιες φορές», δηλώνει μια γειτόνισσα του 44χρονου η οποία πήγαινε το παιδί της στη σχολή του.

Ποινική δίωξη στον προπονητή τάε κβον ντο

Ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ασκήθηκε σε βάρος του 44χρονου προπονητή Ταε Κβο ο οποίος κατηγορείται ότι επί χρόνια βίαζε ανήλικες αθλήτριες του μέσα στο γυμναστήριο και το σπίτι του στην Ηλιούπολη.

Ο κατηγορούμενος ο οποίος συνελήφθη βάση εντάλματος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, συνελήφθη προπονητής τάε κβον ντο, καθώς κατηγορείται ότι προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικων αθλητριών, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του και τη θέση του σε αθλητικό σύλλογο.

Για την ακρίβεια, προηγήθηκε έρευνα στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης, από την οποία προέκυψε ότι ο ανωτέρω, τουλάχιστον από το 2009 έως και το 2020, προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριές του, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών, και, αφού εκθείαζε τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα, ώστε να έχουν πολύωρες και κατά κύριο λόγο ατομικές προπονήσεις μαζί του. Ακολούθως, προέβαινε είτε στον χώρο του γυμναστηρίου είτε στην οικία του σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των ανηλίκων.

Οι εν λόγω πράξεις ήταν ιδιαίτερα βάναυσες και επώδυνες για τις ανήλικες μαθήτριες.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε ανακριτή, απ’ όπου εκδόθηκε και το σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Να σημειωθεί ότι στο σπίτι του και στον χώρο της σχολής βρέθηκαν και εστάλησαν για εξέταση τρία κινητά τηλέφωνα, δύο τάμπλετ, τρία λάπτοπ, σκληρός δίσκος και κάρτα μνήμης.

Ο κατηγορούμενος με αυτόν τον τρόπο από το 2009 μέχρι και το 2020 φέρεται να βίασε τουλάχιστον πέντε κορίτσια, που πλέον έχουν ενηλικιωθεί, όμως εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες περιπτώσεις τόσο πριν από το 2009 όσο και μετά το 2020.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, πρωινές ώρες χθες Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δυνάμει σχετικού εντάλματος σύλληψης, ημεδαπός, ο οποίος, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προπονητής αθλήματος σε αθλητικό σύλλογο, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικων κοριτσιών.

Προηγήθηκε έρευνα στο πλαίσιο Προκαταρκτικής Εξέτασης, από την οποία προέκυψε ότι ο ανωτέρω, τουλάχιστον από το 2009 έως και το 2020, προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριές του, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών, και, αφού εκθείαζε τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα, ώστε να έχουν πολύωρες και κατά κύριο λόγο ατομικές προπονήσεις μαζί του. Ακολούθως, προέβαινε είτε στον χώρο του γυμναστηρίου είτε στην οικία του σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των ανηλίκων.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε ανακριτή, απ’ όπου εκδόθηκε και το σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του και στα οχήματα του συλληφθέντος, καθώς και σε χώρο της σχολής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία (3) κινητά τηλέφωνα, δύο (2) tablets, τρία (3) laptops, σκληρός δίσκος και κάρτα μνήμης.

Μέχρι στιγμής έχει προκύψει ότι ο συλληφθείς έχει ενεργήσει με τον ανωτέρω τρόπο δράσης γενετήσιες πράξεις σε βάρος τουλάχιστον πέντε (5) κοριτσιών, τα οποία πλέον έχουν ενηλικιωθεί, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ