Ψυχικό: Το οικόπεδο «φιλέτο» του τοπογράφου στην Μύκονο και τα μηνύματα με επιχειρηματία

Ψυχικό: Το οικόπεδο «φιλέτο» του τοπογράφου στην Μύκονο και τα μηνύματα με επιχειρηματία

Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με τις συναλλαγές και τις επαγγελματικές επαφές του 54χρονου τοπογράφου-μηχανικού, πριν δολοφονηθεί μέσα στο αυτοκίνητό του, έξω από τα γραφεία της εταιρίας στην οποία ήταν συνέταιρος, στο Ψυχικό.

Τα τελευταία χρόνια ο 54χρονος τοπογράφος, σύμφωνα με το MEGA, έκανε μια σειρά από αγορές σε Σύρο, Μύκονο ακόμα και Μαρούσι. Οικόπεδα και ακίνητα πολλών τετραγωνικών, με τον ίδιο να ξεκινάει ταχύτατα εργασίες για την ανακαίνιση και την ανοικοδόμησή τους. Ένα από αυτά, όμως, στην περιοχή Καραπέτη της Μυκόνου, είχε ενοχλήσει έντονα, σύμφωνα πάντα με την έρευνα της αστυνομίας.

Η περιοχή Καραπέτης, δεν είναι μια εμπορική και αξιοποιημένη περιοχή της Μυκόνου. Εκεί, γνωστή αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων αποφάσισε να αγοράσει μια έκταση 69 στρεμμάτων, για την ανέγερση ενός 5* ξενοδοχείου, στο πλαίσιο μιας στρατηγικής επένδυσης. Αυτομάτως, η περιοχή αρχίζει να αποκτά αξία και ξεκινά ο «πονοκέφαλος» για το ποιος θα αποκτήσει γη που θα συνορεύει με το ξενοδοχείο, που επρόκειτο να χτιστεί.

Την ίδια περίοδο, ένας μεσίτης εκδηλώνει ενδιαφέρον για να αγοράσει στρέμματα στην συγκεκριμένη περιοχή. Όταν το μαθαίνει αυτό ο τοπογράφος, που γνώριζε τους ιδιοκτήτες των στρεμμάτων, τους λέει σύμφωνα με το MEGA ότι σταματήστε να τα πουλάτε, αφού θα τα αγοράσω εγώ. Και έτσι, αποκτά μια έκταση σχεδόν 10 στρεμμάτων.

Έβγαλε άδεια για 5* ξενοδοχείο

Αφού αγόρασε την έκταση, ο τοπογράφος δεν τα δήλωσε στο όνομα του, αλλά επέλεξε τόσο το όνομα της συζύγου του, όσο και το όνομα της γυναίκας του συνεργάτη του.

Μάλιστα, ο 54χρονος κατάφερε να βγάλει και άδεια για 5* ξενοδοχείο, δίπλα ακριβώς στην περιοχή που είχε ήδη αγοραστεί από την επώνυμη εταιρεία ξενοδοχείων.

«Δεν χρειάζεται να απειλείς»: Τα μηνύματα – «φωτιά» του τοπογράφου στον επιχειρηματία που «έβλεπε» πίσω από τον ξυλοδαρμό του

Παράλληλα, το«MEGA», φέρνει στη δημοσιότητα τα SMS-φωτιά μεταξύ του νεκρού τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη και ενός επιχειρηματία, όπου συζητείται η πώληση των οικοπέδων στο «Four Seasons».

Ο επιχειρηματίας με τον οποίο μιλά στα μηνύματα ο Παναγιώτης Στάθης είναι ο ίδιος, τον οποίον ο τοπογράφος κατηγορούσε για τον ξυλοδαρμό του, το 2021.

Στην αρχή η συζήτηση αφορά διαπραγματεύσεις με την γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων για να πουλήσουν το οικόπεδο – φιλέτο. Τα μηνύματα, χρονολογούνται από το 2020:

Παναγιώτης Στάθης: Δε ρωτάω κανέναν. Μαζί μιλάμε. Θα εξαντλήσουνε την άλλη περίπτωση ή και άλλες ακόμα. Αν βιάζονται τόσο πολύ να περιμένουν. Ποιος είναι ο … εσύ ξέρεις καλύτερα. Εγώ δε μίλησα μαζί του ποτέ.

Επιχειρηματίας: Οκ.

Παναγιώτης Στάθης: Έχει ο θεός … για όλους. Κι ο … κάπου κάτι θα χρειαστεί… Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε. Καλό βράδυ.

Επιχειρηματίας: Ναι, αλλά δεν χρειάζεται να απειλείς, θα το φτιάξουμε μην τρελαίνεσαι εγώ που χρεώθηκα 2,5 εκατομμύρια και περιμένω, τι να πω; Εσύ το πήρες τσάμπα, κάνε υπομονή.

Παναγιώτης Στάθης: Οκ.

Αυτοί απαντάνε μόνο για το δικό σας και δεν κάνουν καμία αναφορά για το δικό μας. Ούτε καν ότι δεν το θέλουν. Τι συμβαίνει.

Επιχειρηματίας: Στο είπα ότι … προφορικά μου είπε ότι δεν το χρειάζονται και θεωρούν ότι δεν μπορούν να δώσουν πάνω από 1 εκατομμύριο για το δικό σου. Γι’ αυτό σου είπα ότι θα πρέπει να δούμε πώς θα το κάνουμε και πώς θα απαντήσω. Χθες αυτά σου έλεγα και δεν καταλάβαινες, μου έλεγες τα δικά σου. Έκαναν προσφορά μόνο για το δικό μου. Βλέπουν δύο ακίνητα και δεν μπορούν να πληρώσουν την ίδια τιμή το πίσω με το παραθαλάσσιο όπως και του… το πλήρωσαν πολύ λιγότερο.

Παναγιώτης Στάθης: Το πακέτο τους το έγραψες;

Παναγιώτης Στάθης: Τους παρακολουθούμε στενά. Είναι το καινούργιο αεροπλάνο που πήραμε που κάνει σχέδιο 1000 στρέμματα σε 45’. Κόστος 42.000 +ΦΠΑ. Τα κάτω.

Επιχειρηματίας: Προσφορά … προς … για απόκτηση ακινήτου.

Οι δύο άνδρες εμφανίζονται να προσπαθούν να συνεργαστούν για να βγάλουν λεφτά, όμως στην πορεία μοιάζουν να τα «σπάνε». Στην Αστυνομία, σύμφωνα με το MEGA, υπάρχει κατάθεση μετά τη δολοφονία, κάποιου μάρτυρα που ισχυρίζεται πως ο εν λόγω επιχειρηματίας απειλούσε τον δολοφονημένο τοπογράφο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ