Πύργος: 12 άνδρες βίασαν 24χρονη με ειδικές ανάγκες και την άφησαν έγκυο

Πύργος: 12 άνδρες βίασαν 24χρονη με ειδικές ανάγκες και την άφησαν έγκυο

Πολλά είναι τα ερωτήματα που εγείρει μια ιστορία με θύμα μια 24χρονη κοπέλα με ειδικές ανάγκες από τον Πύργο Ηλείας. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πατρίς», πριν από 6 χρόνια έπεσε θύμα βιασμού από 12 άνδρες, έμεινε έγκυος και αναγκάστηκε να δώσει το μωρό της σε ίδρυμα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η νεαρή κοπέλα ζούσε σε χωριό του δήμου Πύργου, μαζί με τον πατέρα της, τη μητέρα της και τα οκτώ αδέλφια της, εκ των οποίων ορισμένα αντιμετώπιζαν επίσης νοητικά προβλήματα.

Η μητέρα της έπειτα από κάποια χρόνια εγκατέλειψε την οικογενειακή της εστία, αφήνοντας πίσω τον άνδρα της και τα παιδιά της να ζουν σε τραγικές συνθήκες διαβίωσης.

Όταν μάλιστα το σπίτι που έμεναν γκρεμίστηκε, η οικογένεια στεγάστηκε σε μια αποθήκη του δημοτικού σχολείου της περιοχής, όπου παραμένει μέχρι και σήμερα, αφού οι όποιες ενέργειες έγιναν προκειμένου να εξασφαλιστεί ένα σπίτι για τη διαμονή τους απέβησαν άκαρπες.

Από τα εννέα αδέλφια, κάποια κατάφεραν να ξεφύγουν και να ζήσουν αξιοπρεπώς τη ζωή τους. Κάποια βρίσκονται στο εξωτερικό και κάποια άλλα κανείς δεν γνωρίζει τι απέγιναν, όμως ο πατέρας μαζί με δύο αγόρια και την 29χρονη σήμερα κόρη του έμειναν πίσω, αντιμετωπίζοντας όλοι τους νοητικά προβλήματα αλλά και αδυναμία να εξασφαλίσουν έστω τα βασικά για μια αξιοπρεπή διαβίωση.

Πριν από έξι χρόνια, λοιπόν, σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων, η 24χρονη έπεσε θύμα βιασμού από 12 άνδρες, οι οποίοι  φορούσαν κουκούλες. Η κοπέλα έμεινε έγκυος και εννέα μήνες μετά έφερε στον κόσμο ένα παιδάκι, το οποίο σήμερα ζει σε ίδρυμα στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αναμένονται καταθέσεις από άτομα που γνωρίζουν τι ακριβώς συνέβη αλλά και ποια είναι η κατάσταση που βιώνει η 29χρονη σήμερα γυναίκα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ