Πυροβολισμοί στη Νέα Ιωνία: Νέα σοκαριστικά ντοκουμέντα από την καφετέρια όπου σκοτώθηκε ο 37χρονος – Γεμάτη τρύπες η τζαμαρία

Πυροβολισμοί στη Νέα Ιωνία: Νέα σοκαριστικά ντοκουμέντα από την καφετέρια όπου σκοτώθηκε ο 37χρονος – Γεμάτη τρύπες η τζαμαρία

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες πήγαν στην καφετέρια στη Νέα Ιωνία για να πάρουν χρήματα για προστασία


Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στη Νέα Ιωνία, με τις Αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Νέες φωτογραφίες από την καφετέρια στη Νέα Ιωνία, που δίνουν στοιχεία για το τι συνέβη στο μοιραίο περιστατικό, έφερε στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Στις φωτογραφίες του newsit.gr από την καφετέρια στη Νέα Ιωνία φαίνονται οι τρύπες από τις σφαίρες που έχουν πέσει στην τζαμαρία. Μάλιστα, η διάμετρός τους είναι μεγάλη.

Υπενθυμίζεται πως από τους πυροβολισμούς έχασε τη ζωή του ένας 37χρονος υδραυλικός, ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με αυτούς που ενεπλάκησαν και πυροβόλησαν.

Συγγενείς του 37χρονου έφτασαν στο σημείο αργά το βράδυ της Τετάρτης κλαίγοντας και άφησαν μερικά λουλούδια στη μνήμη του.

purobolismoi nea ionia foto

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες πήγαν στην καφετέρια στη Νέα Ιωνία για να πάρουν χρήματα για προστασία. Το μαγαζί, ωστόσο, φέρεται να πληρώνει άλλο άτομο, το οποίο βρίσκεται στις φυλακές Δομοκού.

Μόλις οι «άνθρωποί» του έμαθαν πως στο μαγαζί που ελέγχουν πήγαν άλλοι να πάρουν λεφτά, έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησε ο καβγάς μεταξύ των δύο συμμοριών Αλβανών. Τότε, ένας από αυτούς έβγαλε πιστόλι, πυροβόλησε και έχασε τη ζωή του ο 37χρονος υδραυλικός που απλώς ήταν θαμώνας και δεν είχε καμία σχέση μαζί τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπήρχε παρελθόν μεταξύ των δύο συμμοριών και συγκεκριμένα στη Ζάκυνθο, όπου αρχικά είχαν συμφωνήσει ότι δεν θα μπαίνει ο ένας στα μαγαζιά του άλλου, αλλά στη συνέχεια αυτό δεν τηρήθηκε.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Το προφίλ των δραστών

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες του ρεπορτάζ του newsit.gr, ο άνδρας που φαίνεται αριστερά στη φωτογραφία φέρεται να είναι αυτός που πυροβόλησε μέσα στην καφετέρια στη Νέα Ιωνία, ο μεσαίος φέρεται να είναι ο αρχηγός της συμμορίας και οδηγός του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν και ο δεξιά είναι ο αδερφός ατόμου που είχε συλληφθεί πριν από χρόνια στον Αστακό με ποσότητες κοκαΐνης.

purobolismoi nea ionia foto2

Δραστηριοποιούνται στο κέντρο της Αθήνας και εμπλέκονται σε διακίνηση ναρκωτικών και προστασία. Η συμμορία απαρτίζεται από δέκα άτομα. Είχαν μαγαζί στη Λιοσίων, το οποίο λειτουργούσαν και κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Στο «στόχαστρο» των ερευνών μπαίνουν και τα δύο αμάξια που φαίνεται να έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην υπόθεση της συμμορίας. Και τα δύο οχήματα που εντόπισε η Αστυνομία ήταν ενοικιασμένα με πλαστά στοιχεία και μάλιστα ο ενοικιαστής είχε στα στοιχεία του πως μένει στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για μια Mercedes χρώματος γκρι με ελληνικές πινακίδες και ένα μαύρο τζιπ με αλβανικές πινακίδες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ