Τραγωδία στη Χαλκιδική: Ημερήσια εκδρομή με φίλους είχε πάει ο 15χρονος - Έγινε προσπάθεια ανάνηψης

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Ημερήσια εκδρομή με φίλους είχε πάει ο 15χρονος - Έγινε προσπάθεια ανάνηψης

Τι είπε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νέων Φλογητών


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινότητα των Νέων Φλογητών αλλά και οι λουόμενοι που βρίσκονταν στην συγκεκριμένη παραλία με τον τραγικό θάνατο ενός 15χρονου.

Ακόμη δεν είναι γνωστά τα αίτια του θανάτου του παρά μόνο το ότι ο ξάδερφός του τον βρήκε να επιπλέει μπρούμυτα στη θάλασσα και όταν πήγε κοντά του τον βρήκε αναίσθητο με αφρούς στο στόμα.

Νόμιζαν ότι τους κάνει πλάκα, αλλά ήταν αναίσθητος

Μάλιστα στην αρχή νόμιζε πως ο 15χρονος κάνει πλάκα και είναι μπρούμυτος στη θάλασσα, αλλά όταν πήγε κοντά του μετά από λίγα δευτερόλεπτα διαπίστωσε την τραγική αλήθεια.

Ο ναυαγοσώστης, αλλά και οι λουόμενοι της παραλίας έκαναν ότι ήταν δυνατόν προκειμένου να επαναφέρουν στη ζωή το 15χρονο αγόρι, ωστόσο δυστυχώς ήταν αργά.

Σε λίγα λεπτά στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον νεαρό για να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Μουδανιών. Δυστυχώς, όμως, ο άτυχος νεαρός κατέληξε.

Την ώρα που κολυμπούσε στη θάλασσα μάλλον έπαθε ανακοπή

Για το τραγικό περιστατικό στη Χαλκιδική μίλησε στο newsit.gr ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νέων Φλογητών, Άγγελος Ιωαννίδης ο οποίος τόνισε πως έγινε ό,τι ήταν δυνατόν για να σωθεί το παιδί όμως τελικά κατέληξε.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «το παιδί φαίνεται πως ήρθε με την παρέα του από Θεσσαλονίκη με λεωφορείο για μονοήμερη εκδρομή για μπάνιο. Την ώρα που κολυμπούσε στη θάλασσα έπαθε μάλλον ανακοπή, όμως ακόμα δεν μπορούμε να ξέρουμε λεπτομέρειες για το πως έγινε. Αμέσως τον έβγαλαν έξω, υπήρχε και ναυαγοσώστης στην περιοχή καί άρχισαν να κάνουν μαλάξεις».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «το παιδί φαίνεται πως ήρθε με την παρέα του από Θεσσαλονίκη με λεωφορείο για μονοήμερη εκδρομή για μπάνιο. Την ώρα που κολυμπούσε στη θάλασσα έπαθε μάλλον ανακοπή, όμως ακόμα δεν μπορούμε να ξέρουμε λεπτομέρειες για το πώς έγινε. Αμέσως τον έβγαλαν έξω, υπήρχε και ναυαγοσώστης στην περιοχή και άρχισαν να κάνουν μαλάξεις».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS