Ρέθυμνο: Ελεύθεροι υπό όρους ο γνωστός ράπερ και ο συνεργάτης του για την κατηγορία του ομαδικού βιασμού έναντι 19χρονης

Ρέθυμνο: Ελεύθεροι υπό όρους ο γνωστός ράπερ και ο συνεργάτης του για την κατηγορία του ομαδικού βιασμού έναντι 19χρονης

Ο γνωστός ράπερ και ο 30χρονος συνεργάτης του που κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό μιας 19χρονης φοιτήτριας στο Ρέθυμνο αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Μετά τη διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα, το δικαστικό συμβούλιο έδωσε τη λύση, όπου τους επέβαλε την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους μία φορά το μήνα και καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 3.000 ευρώ έκαστος.

«Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης προβαίνοντας στην δικαιοπολιτικά και δικονομικά επίβεβλημένη αμερόληπτη σταχυολόγηση του αποδεικτικού υλικού απέδειξε περίτρανα ότι υπάρχουν δικαιοκρατικά όρια επαληθεύσιμα και άξια σεβασμου στην ποινική διαδικασία ως και ότι πέραν της ανάγκης προστασίας της τιμής και της υπόληψης του εκάστοτε καταγγέλλοντος, υφίσταται ανάγκη προστασίας της τιμής και της υπόληψης των αδίκως κατηγορουμένων συμπολιτών μας» ανέφερε ο συνήγορος του γνωστού ράπερ, Ελ. Κάρτσωνας.

«Είμαστε βέβαιοι και για την δια βουλεύματος απαλλαγή των εντολέων μας» συμπλήρωσε.

Η καταγγελία της 19χρονης για ομαδικό βιασμό

Η κοπέλα, το βράδυ της Κυριακής είχε πάει σε γνωστό μαγαζί του Ρεθύμνου όπου τραγουδούσε ο 24χρονος ράπερ. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 19χρονη ανέφερε πως μετά τη συναυλία η ίδια, η οποία ήταν σε κατάσταση μέθης, μαζί τον 23χρονο, συνεργάτη του ράπερ, πήγαν σε ξενοδοχείο της πόλης.

Εκεί, ο 23χρονος της προσέφερε ποσότητα κάνναβης με αποτέλεσμα η κοπέλα να χάσει τελείως τον έλεγχο. Λίγη ώρα μετά, στο δωμάτιο έφτασαν ο 24χρονος ράπερ μαζί με έναν 30χρονο άνδρα, αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι, σύμφωνα με την 19χρονη, προχώρησαν σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Όταν λίγη ώρα αργότερα συνειδητοποίησε τι είχε γίνει, η νεαρή ενημέρωσε φίλους της και μετέβησαν στην Ασφάλεια Ρεθύμνου, με τους αστυνομικούς να προχωρούν στη σύλληψη του 30χρονου την ώρα που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο καράβι με προορισμό τον Πειραιά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ