Ρέθυμνο: Στάχτη έγινε σούπερ μάρκετ στην παραλιακή - Η φωτιά επεκτάθηκε σε σταθμευμένα οχήματα

Ρέθυμνο: Στάχτη έγινε σούπερ μάρκετ στην παραλιακή - Η φωτιά επεκτάθηκε σε σταθμευμένα οχήματα

Στάχτη έγινε σούπερ μάρκετ στην παραλιακή Ρεθύμνου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μέχρι στιγμής ξέσπασε φωτιά, η οποία επεκτάθηκε πολύ γρήγορα.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, η πρώτη κλήση στην πυροσβεστική έγινε γύρω στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Μαΐου, με ισχυρές δυνάμεις να σπεύδουν στο σημείο. Στη μάχη με τις φλόγες ρίχτηκαν πυροσβέστες από ο Πυροσβεστική Κλιμάκιο Περάματος, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βρυσών και το Πυροσβεστική Κλιμάκιο Σπηλίου, με 5 οχήματα και 14 υπαλλήλους.

Η φωτιά επεκτάθηκε αρκετά γρήγορα πιθανόν λόγω των εύφλεκτων συσκευασιών που υπήρχαν μέσα στο σούπερ μάρκετ με αποτέλεσμα το κατάστημα να υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το neakriti.gr, η φωτιά επεκτάθηκε και σε σταθμευμένα οχήματα που βρισκόταν κοντά στο κατάστημα. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η φωτιά παραμένουν άγνωστες μέχρι στιγμής και διενεργείται προανάκριση.

Παρόλο που το εν λόγω κατάστημα βρίσκεται μέσα σε κατοικημένη περιοχή από την φωτιά δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS