Revenge porn: Νέα υπόθεση στη Βόρεια Ελλάδα - Καταγγελία για αγρότη που φέρεται να δημοσιοποίησε ερωτικές στιγμές με συγχωριανή του

Revenge porn: Νέα υπόθεση στη Βόρεια Ελλάδα - Καταγγελία για αγρότη που φέρεται να δημοσιοποίησε ερωτικές στιγμές με συγχωριανή του

Μια νέα υπόθεση revenge porn σοκάρει την κοινή γνώμη και σύμφωνα με το grtimes.gr, αποτελεί το βασικό θέμα συζήτησης των τελευταίων ημερών σε χωριό της Βόρειας Ελλάδας.

Μάλιστα, ένας 58χρονος αγρότης προσήχθη στην αστυνομία μετά από καταγγελία πρώην συντρόφου του ότι δημοσιοποίησε ερωτικές τους στιγμές και πλέον τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι διατάχθηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα και έχει επιληφθεί του ζητήματος η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς ερευνάται και το ενδεχόμενο να υπάρχουν επιπλέον υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται ο κατηγορουμενος, λόγω της ύπαρξης πολλών λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γνωρίζονταν χρόνια

Πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο 58χρονος αγρότης ήρθε πολύ κοντά με μία συγχωριανή του με την οποία γνωρίζονταν χρόνια και πολύ σύντομα αποφάσισαν να συνάψουν σχέση, παρά το γεγονός ότι εκείνη ήταν παντρεμένη.

Όταν η γυναίκα αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση, σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο αγρότης είχε βάλει σκοπό να τη διασύρει με τον έναν ή άλλο τρόπο προκειμένου να την εκδικηθεί. Μεταξύ άλλων, είχαν διαρρεύσει φωτογραφίες και βίντεο, με ιδιαίτερες στιγμές τους, υλικό που την εξέθετε ανεπανόρθωτα.

Η πρώην σύζυγος

Στην υπόθεση όμως εκτός του αγρότη και της πρώην ερωμένης του, φαίνεται ότι εμπλέκεται και η πρώην σύζυγός του, καθώς αυτή φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες, να είναι ο άνθρωπος, που ενημέρωσε για το revenge porn, τον σύζυγο της γυναίκας.

Η γυναίκα μετά από καιρό βρήκε τη δύναμη να σταθεί στα πόδια της και αποφάσισε να απευθυνθεί στην αστυνομία. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη προς κάθε κατεύθυνση με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά καθώς αναμένονται νέα στοιχεία από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ