Ρόδος: «Όλα είναι μια πλεκτάνη» λέει ο 40χρονος που κατηγορείται για τον φόνο του πατέρα του

Ρόδος: «Όλα είναι μια πλεκτάνη» λέει ο 40χρονος που κατηγορείται για τον φόνο του πατέρα του

Με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος ο 40χρονος που κατηγορείται για τον φόνο του πατέρα του το περασμένο καλοκαίρι στη Ρόδο.

Σε βάρος του Ε.Κ. έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

O κατηγορούμενος, φεύγοντας από το αστυνομικό τμήμα, έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Mega.

Ο 40χρονος υπερασπίστηκε τον εαυτό του, λέγοντας πως το «μαρτύριο άρχισε στις 14 Ιουνίου», την ημέρα που βρέθηκε νεκρός ο πατέρας του.

«Σήμερα με κάλεσαν από την Ασφάλεια (…) και κατέβηκα μαζί με την αδερφή μου στο αστυνομικό τμήμα και μας έδωσαν κάποιο χαρτί. Μου άσκησαν δίωξη, ότι εγώ έκανα δηλαδή το έγκλημα. Στις 14 Ιουνίου ξεκίνησε το μαρτύριό μου. Με κατηγόρησαν ότι σκότωσα τον πατέρα μου», είπε συγκινημένος.

«Με κατηγόρησαν για χίλια δύο πράγματα. Ασκήθηκε ποινική δίωξη, αλλά δεν τους άρεσαν αυτά που τους έλεγα εγώ. Με κατηγόρησαν ότι 12 Ιουνίου και 14 Ιουνίου, που βρήκα τον πατέρα μου νεκρό, με πιάνει η κάμερα να μπαίνω από τον Άη Γιάννη μέσα. Στις 13 Ιουνίου δεν με πιάνει καθόλου η κάμερα, που είχα μπει μέσα στον πατέρα μου και η ώρα ήταν γύρω στις 15.00 με 15.30 και είχα κάτσει μέχρι τις 17.30» λέει, και συνεχίζει:

«Με κατηγόρησαν ότι καθόμουν και μιλούσα με τον νεκρό τρεις ώρες. Ήταν ζωντανός και μάλιστα τον φώναξα, βγήκε έξω και φορούσε τις πυτζαμούλες του. Μου έκανε νόημα να μπω μέσα, ήπια μία πορτοκαλάδα και καθόμασταν και συζητούσαμε για χίλια δυο πράγματα. Και τώρα μου λένε οι κύριοι ότι καθόμουν και μιλούσα με τον νεκρό τρεις ώρες. Ότι τα σχεδίασα όλα τέλεια. Εγώ; Εγώ ήμουν αυτός που έβγαινα στην Αγγελική Νικολούλη και έλεγα για το θέμα μου. Και τώρα βρίσκομαι αυτήν τη στιγμή».

Ο γιος του θύματος κατηγορεί τους αστυνομικούς ότι πάνε να φορτώσουν πάνω του τον φόνο, «γιατί δεν έχουν βρει κάτι χειροπιαστό».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ