Ρούλα Πισπιρίγκου: Τη Δευτέρα η δίκη για το θάνατο της Τζωρτζίνας - Αναβολή σκέφτεται να ζητήσει ο Αλέξης Κούγιας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τη Δευτέρα η δίκη για το θάνατο της Τζωρτζίνας - Αναβολή σκέφτεται να ζητήσει ο Αλέξης Κούγιας

Στο εδώλιο του δικαστηρίου θα κάτσει αύριο, Δευτέρα, η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Πρόκειται για μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα αφού δικάζεται για τον θάνατο της 12χρονης κόρης Τζωρτζίνας, ενώ ανοιχτό εξακολουθεί να παραμένει το ενδεχόμενο να απολογηθεί και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της, της 6χρονης Μαλένας και της μόλις 6 μηνών Ίριδας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να συνεχίσει να υποστηρίζει πως είναι αθώα, και πως αυτό που ευθύνεται για το θάνατο των τριών παιδιών της μέσα σε 3 χρόνια είναι ένα σπάνιο αυτοάνοσο νόσημα.

Στο πλευρό της μητέρας από την Πάτρα θα κάτσει ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος καλείται να την υπερασπιστεί. Η Ρούλα Πισπιρίγκου αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονίας για τον θάνατο της μεγαλύτερής της κόρης. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει πιθανότητα ο Αλέξης Κούγιας να ζητήσει αναβολή της δίκης.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Pelop.gr, ο λόγος είναι ότι ο Αλέξης Κούγιας έχει σε εκκρεμότητα μία άλλη σοβαρή υπόθεση, η οποία μάλιστα κινδυνεύει με παραγραφή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι το 18μηνο κράτησης της εντολέως του ολοκληρώνεται τον προσεχή Νοέμβριο, επομένως η νομική του εκτίμηση είναι ότι θα δοθεί αναβολή και έτσι η 34χρονη δεν θα καθίσει στο εδώλιο, παρά μόνο για λίγα λεπτά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ