Ρούλα Πισπιρίγκου: Διαψεύδει τον ξυλοδαρμό που κατήγγειλε η μάνα και η αδερφή της

Ρούλα Πισπιρίγκου: Διαψεύδει τον ξυλοδαρμό που κατήγγειλε η μάνα και η αδερφή της

Η κατηγορούμενη μητέρα δήλωσε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης θα υπερασπιστεί την κατηγορία εναντίον της.


Aπό τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ μίλησε στο Star για πρώτη φορά μετά τη σύλληψή της η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία ανακοίνωσε ότι ο σύζυγος της σκοπεύει θα υπερασπιστεί την κατηγορία ενάντιον της.

Την ίδια ώρα η κατηγορούμενη μητέρα διαψεύδει τους ισχυρισμούς της μητέρας και της αδελφής της για τον καταγγελλόμενο ξυλοδαρμό της.

Μάλιστα οι αστυνομικοί έδειξαν στην Ρούλα Πισπιρίγκου τα αποσπάσματα από την τηλεοπτική εκπομπή όπου έγιναν οι καταγγελίες περί των υποτιθέμενων χτυπημάτων που «δέχτηκε» η κατηγορούμενη και η ίδια -σύμφωνα με πληροφορίες- τους είπε ότι αυτά δεν ισχύουν. Μάλιστα, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να τηλεφώνησε από καρτοτηλέφωνο μέσα στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών στην μητέρα της και να αντέδρασε ζητώντας της εξηγήσεις για όσα είπε περί υποτιθέμενων χτυπημάτων από αστυνομικούς.

Την ίδια στιγμή προκαλεί εντύπωση ότι τόσο η μητέρα όσο και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν είπαν τίποτα για τον υποτιθέμενο ξυλοδαρμό της κατηγορούμενης μετά την χθεσινή τους συνάντηση με την κρατούμενη στη ΓΑΔΑ, όπου περίμεναν οι δημοσιογράφοι για κάποια δήλωσή τους.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν  ότι το Τμήμα Εκβιαστών σχηματίζει δικογραφία για τα καταγγελλόμενα από την μάνα και την αδελφή Πισπιρίγκου. Στο πλαίσιο της διερεύνησης των καταγγελλομένων η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή, σύμφωνα με πηγές από την ΕΛ.ΑΣ.

Τι ισχυρίστηκε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου βγήκε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και κατήγγειλε «η Ρούλα όταν τη συνέλαβαν της είπαν ότι το βράδυ θα την έχουν αφήσει από την Ασφάλεια. Αυτό δεν συνέβη. Ανέβηκα στην Αθήνα και είδα το παιδί μου χτυπημένο. Στο πρόσωπο είχε φάει μπουνιές. Τα πλευρά της είναι κατάμαυρα».

«Δεν μπορεί να σταθεί, δεν κοιμάται και δεν τρώει, τι συμπεριφορά είναι αυτή και από ποιον. Της τραβάγανε τα μαλλιά και της έλεγαν "πουτ@@@ ομολόγησε", "δεν το έκανα" έλεγε εκείνη» πρόσθεσε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Όταν την είδα πονούσε φρικτά και δεν μπορούσε να σηκωθεί. Αυτά έγιναν μετά τη σύλληψη της. Πονάει το παιδί μου» τόνισε η μητέρα της.

Για τον Μάνο Δασκαλάκη είπε: «Έχει αποστασιοποιηθεί πλήρως από την κόρη μου, δεν απαντά και δεν σηκώνει τα τηλέφωνα, είναι εξαφανισμένος».

Από την πλευρά της η αδερφή της Ρούλας ισχυρίστηκε: «Είδα ότι ηταν ταλαιπωρημένη. Φαινόταν χτυπημένη. «η ρωτήσαμε αν την χτύπησαν, από φόβο δεν μας απαντούσε αλλά έδειχνε με τα μάτια της τα σημεία γιατί φοβόταν τους αστυνομικούς. Εγώ θα το κυνηγήσω μέχρι τέλους».

Ο Δασκαλάκης θα υπερασπιστεί την κατηγορία

Όπως είπε η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρης της σε συνομιλία που είχε με τον σύζυγό της ο Μάνος Δασκαλάκης την πληροφόρησε ότι θα υπερασπιστεί την κατηγορία. «Θα υπερασπιστεί. Εγώ, θα πω αυτά που είδα με τα μάτια μου. Για να το λέτε εσείς θα πείτε την ποινή και θα το αποδείξετε όχι εγώ», ανέφερε. Είπε ακόμα ότι δεν είναι δεν είναι ικανοποιημένη. «Μου λέει: «δεν μπορούμε να πάμε σπίτι, έχουν πέσει όλοι αν με φάνε και με έδιωξαν και από την δουλειά». Και του απάντησα: «Σοβαρολογείς; Εχεις καταλάβει, του λέω που είμαι;».

Η απάντηση που ισχυρίζεται ότι της έδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης είναι αυτή που προκαλεί και την μεγαλύτερη εντύπωση. Όπως λέει η ίδια ο Δασκαλάκης της είπε: «Και τι θέλεις να κάνω; Να βάλουν μέσα εμένα και τον πατέρα μου;»

Υποστηρίζει ότι δεν σκέφτεται την ίδια που βρίσκεται στη φυλακή: «Ούτε καν. Εδώ του είπε αφού θα έρθει Αθήνα να έρθει να με δει και μου είπε: “Είσαι με τα καλά σου θα περάσω εγώ από όλα τα κανάλια και να δουν ότι έρχομαι να σε δω;” Λέει ακόμα ότι της είπε πως αφού καταθέσει θα του απαγορεύεται να πηγαίνει να την δει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ