Ρούλα Πισπιρίγκου: Γιατί δεν την επισκέπτεται η μητέρα της - Βάζουν πωλητήριο στο σπίτι τους για να πληρώσουν τους δικηγόρους

Ρούλα Πισπιρίγκου: Γιατί δεν την επισκέπτεται η μητέρα της - Βάζουν πωλητήριο στο σπίτι τους για να πληρώσουν τους δικηγόρους

Συνεχίζουν να στηρίζουν την 33χρονη κατηγορούμενη η μητέρα και η αδελφή της.


Αποφασισμένη να στηρίξει την κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, είναι η οικογένειά της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η υπεράσπιση της Πισπιρίγκου από δύο νομικούς απαιτεί σημαντικά έξοδα στα οποία η μητέρα και η αδελφή της δυσκολεύονται να αντεπεξέλθουν.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, πολύ καιρό πριν συλληφθεί, δεν είχε ατομικό εισόδημα και η αδερφή της Δήμητρα με τη δημοσιότητα που πήρε η σκοτεινή αυτή υπόθεση αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη δουλειά της σε ψητοπωλείο της Αχαγιάς. Πλέον, μόνο η μητέρα τους εισφέρει ένα σταθερό χρηματικό ποσό στην οικογένεια, ως υπάλληλος στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων.

Έτσι λόγω των αυξημένων απαιτήσεων, για τη νομική στήριξη της Ρούλας Πισπιρίγκου όπως και των παρεπόμενων αυτής (τεχνικών συμβούλων, επιστημονικών ή ιατρικών εκθέσεων, εργαστηρίων κ.λπ.) η οικογένεια φαίνεται να έλαβε την απόφαση… «να τα δώσει όλα για όλα»!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου, πήρε την απόφαση να πουλήσει το σπίτι της.

Η αγοραπωλησία, αφορά, μικρό σχετικά, ακίνητο κοντά στις Εργατικές Κατοικίες Νέου Δρόμου Πατρών, η αξία του οποίου αναμένεται να φτάσει στις 30.000 ευρώ. Ηδη, μάλιστα λέγεται, πως έχει βρεθεί ενδιαφερόμενος αγοραστής και τις μέρες αυτές το ακίνητο ελέγχεται πολεοδομικά.

Η οικογένεια διαθέτει εξοχική κατοικία στον Κάτω Αλισσό της Δυτικής Αχαΐας, η οποία πιθανά, πολύ σύντομα, θα μετατραπεί σε μόνιμη.

Η Ελένη Λεγάτου έχει μιλήσει για την οικονομική της αδυναμία σε δημοσιογράφους. Όταν τη ρώτησαν γιατί δεν επισκέπτεται πιο την 33χρονη είπε ότι «τα έξοδα Πάτρα – Αθήνα – Πάτρα είναι δυσβάσταχτα και κατά συνέπεια απαγορευτικά»!

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ