Ρούλα Πισπιρίγκου: Κατέθεσε η νοσηλεύτρια που μπήκε πρώτη στο δωμάτιο όταν η Τζωρτζίνα υπέστη ανακοπή - «Το παιδί ήταν αναίσθητο και πανιασμένο»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Κατέθεσε η νοσηλεύτρια που μπήκε πρώτη στο δωμάτιο όταν η Τζωρτζίνα υπέστη ανακοπή - «Το παιδί ήταν αναίσθητο και πανιασμένο»

Με την κατάθεση της νοσηλεύτριας, Ελευθερίας Πετσάβα, η οποία πήγε πρώτη στο δωμάτιο όταν η 8χρονη Τζωρτζίνα έπαθε την ανακοπή, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης κόρης της.

Η μάρτυρας περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη το απόγευμα της 11ης Απριλίου 2021 και πως ενημερώθηκε για να πάει στο δωμάτιο του παιδιού.

«Στις 7 το απόγευμα άκουσα το κουδούνι. Το κουδούνι το χτυπούν συνήθως για απλά πράγματα, αν είναι κάτι σοβαρό βγαίνουν στο διάδρομο και φωνάζουν. Εγώ όταν είδα ότι χτυπάει κουδούνι βγήκα να παω προς το δωμάτιο και είδα τη μητέρα να μου κουνάει τα χέρια χωρίς να μιλάει. Εκεί κατάλαβα ότι ήταν κάτι σοβαρό. Το παιδί ήταν πάλι στη μέση του κρεβατιού. Ήταν ωχρό και δεν είχε το ρινικό οξυγόνο. Το μόνιτορ έδειχνε παύλες. Κάναμε ΚΑΡΠΑ και μετά από 50 λεπτά περίπου άρχισε να δείχνει το μόνιτορ έναν ελαφρύ σφυγμό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η μάρτυρας περιέγραψε τις κινήσεις των γιατρών προκειμένου να σωθεί το παιδί, το οποίο όπως είπε «ήταν νεκρό για πενήντα λεπτά, είχε αρχίσει να φαίνεται και στη όψη, ήταν λευκό. Έπειτα από 50-55 λεπτά έπιασε το μόνιτορ έναν ασθενικό σφυγμό».

«Η Τζωρτζίνα δεν ήταν ένα παιδί που απασχολούσε. Εγώ αυτό ξέρω από τις βάρδιες μου. Δεν περιμέναμε να έχει αυτή την εξέλιξη» είπε η μάρτυρας, ενώ υποστήριξε πως δε γνωρίζει για συνάντηση γιατρών 15 ημέρες μετά το περιστατικό προκειμένου να συζητηθεί ότι συνέβη στη μικρή Τζωρτζίνας.

Η δίκη συνεχίζεται στις 28 Μαρτίου 2023.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ