Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι κακώσεις σε Μαλένα και Ίριδα έγιναν κατά την προσπάθεια ανάνηψης, υποστηρίζει στο υπόμνημα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι κακώσεις σε Μαλένα και Ίριδα έγιναν κατά την προσπάθεια ανάνηψης, υποστηρίζει στο υπόμνημα

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην υπόθεση-θρίλερ της Πάτρας με τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος κατέθεσε χθες το απόγευμα υπόμνημα 17 σελίδων στους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, αναφορικά με τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Μέσω αυτού η μητέρα των τριών παιδιών επιμένει ότι είναι αθώα και για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, της 3,5 ετών Μαλένας και της μόλις έξι μηνών Ίριδας.

Σύμφωνα με τον Alpha, η Ρούλα Πισπιρίγκου στο υπόμνημά της αναφέρεται στις κακώσεις που εντόπισαν οι έμπειροι ιατροδικαστές Καρακούκης και Καλογρηάς στα πρόσωπα των παιδιών, υποστηρίζοντας πως οι κακώσεις αυτές προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια των προσπάθειών ανάνηψης τόσο στη Μαλένα όσο και στην Ίριδα.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, είπε για την προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό 33χρονη: «Αρνείται κατηγορηματικά την τέλεση οποιασδήποτε πράξης που θα μπορούσε να στραφεί ενάντια στα ίδια της τα παιδιά. Δηλώνει ότι ούτε καν θα περνούσε ποτέ ως ιδέα από το μυαλό της να κάνει κάτι κακό στα σπλάχνα της, όπως λέει η ίδια».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS