Ρούλα Πισπιρίγκου: Σε μηνύσεις κατά των Καλόγρηα και Καρακούκη θα προχωρήσει ο Κούγιας - Δεν καταθέτει αίτημα αποφυλάκισης

Ρούλα Πισπιρίγκου: Σε μηνύσεις κατά των Καλόγρηα και Καρακούκη θα προχωρήσει ο Κούγιας - Δεν καταθέτει αίτημα αποφυλάκισης

Στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» μίλησε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας τονίζοντας ότι θα «αποδομήσει» το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα σχετικά με τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας.


Υπενθυμίζεται ότι βάσει του πορίσματος οι εισαγγελικές αρχές άσκησαν δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συρροή των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Ο γνωστός ποινικολόγος επισημαίνει ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει και να αφήσει αναπάντητες τις παράνομες διαρροές στοιχείων της δικογραφίας. Συγκεκριμένα θα προχωρήσει σε μηνύσεις κατά των Καλόγρηα και Καρακούκη καθώς και της εφημερίδας «Μπαμ», οι οποίοι σύμφωνα με τον ίδιο παραβίασαν την αρχή της μυστικότητας της προκαταρκτικής εξέτασης για το θάνατο των δύο κοριτσιών.

Τέλος ο συνήγορος της 33χρονης κατηγουρούμενης σημείωσε ότι «συνεργαζόμαστε με κορυφές της ιατροδικαστικής επιστήμης» προκειμένου να αντικρούσει το πόρισμα των δύο ιατροδικαστών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS