Σαλαμίνα: Καταδικασμένος που δεν συνελήφθη ποτέ ο γυναικοκτόνος -Είχε δύο ταυτότητες!

Σαλαμίνα: Καταδικασμένος που δεν συνελήφθη ποτέ ο γυναικοκτόνος -Είχε δύο ταυτότητες!

Δύο ταυτότητες φαίνεται πως είχε ο δολοφόνος της 43χρονης Γεωργίας στη Σαλαμίνα και αυτός ήταν ο λόγος που ποτέ δεν συνελήφθη, παρότι είχε καταδικαστεί το 2019 για ενδοοικογενειακή βία κατά συρροή.

Συγκεκριμένα, το 2013 μία γυναίκα, πρώην σύντροφός του, απευθύνθηκε στις Αρχές και κατήγγειλε τον άνδρα για ενδοοικογενειακή βία, όμως, παρότι ο άνδρας αναζητήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου, δεν συνελήφθη ποτέ, και έτσι, τελικά το 2019, ο άνδρας δικάστηκε ερήμην, με το δικαστήριο να τον καταδικάζει σε 1,5 χρόνο φυλακή για ενδοοικογενειακή βία κατά συρροή.

Είχε δηλώσει διαφορετικά ονόματα πατρός και μητρός

Η απόφαση ωστόσο δεν εκτελέστηκε ποτέ, καθώς ο άνδρας, ο οποίος δεν προσήλθε στο δικαστήριο, άλλαξε ταυτότητα το 2009, δηλώνοντας μάλιστα και διαφορετικά ονόματα πατρός και μητρός.

Στο δικαστήριο δικάστηκε με τα παλιά στοιχεία ταυτότητας, παρότι είχε δηλώσει απώλεια της ταυτότητάς του, και έτσι η ταυτότητα που «έφερε» μέχρι τώρα είχε λευκό ποινικό μητρώο.

Υιοθέτησε ελληνικό όνομα και μετά ελληνικό επώνυμο

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο 71χρονος, πριν αλλάξει ταυτότητα, είχε αλλάξει το όνομά του. Συγκεκριμένα, το 1972 υιοθέτησε ένα ελληνικό όνομα, από μουσουλμανικό που είχε, ενώ το 1983 άλλαξε και το επώνυμό του και το έκανε ελληνικό...

Υπενθυμίζεται ότι ο 71χρονος αύριο, Παρασκευή, αναμένεται να απολογηθεί για τη δολοφονία της άτυχης Γεωργίας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ