Σαλαμίνα: Στο μικροσκόπιο των Αρχών τα τηλέφωνα δράστη και θύματος για τη γυναικοκτονία της 43χρονης

Σαλαμίνα: Στο μικροσκόπιο των Αρχών τα τηλέφωνα δράστη και θύματος για τη γυναικοκτονία της 43χρονης

Tο κινητό που είχε μαζί του ο 71χρονος άνδρας ήταν το κινητό που είχε πάρει από τη σύντροφό του την Παρασκευή, δύο ημέρες πριν τη δολοφονήσει, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, για τη γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα.

Ο λόγος που ο 71χρονος το πήρε ήταν για να ελέγξει τα μηνύματα του θύματος. Όταν έφυγε, οι Αρχές τον βρήκαν από το σύστημα εντοπισμού στίγματος του δικού του τηλεφώνου.

Σαλαμίνα: Οι απαντήσεις που αναζητούν οι Αρχές

Οι Αρχές αναζητούν απαντήσεις σε δύο κρίσιμα ερωτήματα. Πρώτον, όσον αφορά ένα τρίτο πρόσωπο που είπε πως τον είδε μαζί με τη 43χρονη την Παρασκευή, έλεγε πως δεν τον γνώριζε, αλλά τον είδε για πρώτη φορά εκεί.

Τα ζητούμενα είναι δύο σε αυτή την περίπτωση. Εάν ανάμεσα στην Παρασκευή και την ημέρα της δολοφονίας υπήρξε κάποια επικοινωνία μεταξύ δράστη και θύματος που θα προκύψει από τα κινητά τους και, δεύτερον, εάν υπήρξε κάποια αποτρεπτική κίνηση από το άγνωστο τρίτο πρόσωπο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ