Σε δίκη για βιασμούς κοριτσιών 9 και 11 ετών ο «γνωστός δικηγόρος» που κατήγγειλε η 22χρονη Αρετή

Σε δίκη για βιασμούς κοριτσιών 9 και 11 ετών ο «γνωστός δικηγόρος» που κατήγγειλε η 22χρονη Αρετή

Νέες καταγγελίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον «γνωστό δικηγόρο» μετά τη μήνυση που κατέθεσε η 22χρονη σήμερα Αρετή, ότι τη βίαζε στα 14 της και ανέβαζε γυμνές της φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

Σήμερα δύο αδερφές τον καταγγέλλουν ότι όταν ήταν 9 και 11 ετών αντίστοιχα τις είχε βιάσει. Ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν ο σύντροφος της μητέρας τους. Τα θύματα σήμερα είναι 24 και 26 ετών.

Όπως δήλωσε η 24χρονη σήμερα στην εκπομπή του OPEN «Ώρα Ελλάδος» η καταγγελία της Αρετής υπήρξε καθοριστικός παράγοντας για να κινηθούν κι αυτές εναντίον του.

Ο άνθρωπος αυτός ήτανε σύντροφος της μητέρας μας, μεταξύ του 2006 και του 2009 περίπου. Εκείνη την περίοδο εκμεταλλεύτηκε τη δύσκολη οικογενειακή μας κατάσταση λόγω του θανάτου του πατέρα μας ώστε να εισχωρήσει στην οικογένειά μας, να κάνει τη μητέρα μας και εμάς να τον εμπιστευτούμε. Περισσότερο εμένα γιατί ήμουνα πιο μικρή και πιο ευκολόπιστη. Με πολύ μεθοδικό τρόπο κατάφερε να μάς χωρίσει σαν οικογένεια ώστε να μπορεί να διαπράττει τέτοιες πράξεις εν αγνοία της άλλης. Μάς πήρε αρκετό καιρό να καταλάβουμε μεταξύ μας τι συνέβαινε. Πολύ συχνά ο τρόπος του ήταν εκβιαστικός. Στη δική μου περίπτωση, πολύ συχνά με το λόγο, μερικές φορές, όμως, και με τη βία, προσπαθούσε να με πείσει ότι αυτό που συνέβαινε δεν ήταν κάτι το κακό. Είχε εγκατασταθεί στο σπίτι της μητέρας μας. Χρησιμοποιούσε πολύ συχνά την απουσία της για τις πράξεις του. Πολύ συχνά λόγω της ιδιότητάς του ως δικηγόρος χρησιμοποιούσε το επάγγελμά του για να μάς απειλήσει ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να κερδίσουμε σε κανένα δικαστήριο καθώς εκείνος θα είχε τα μέσα να μάς διαψεύσει» είπε.

«Με κακοποιούσε για 3 – 4 χρόνια»

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η 26χρονη -σήμερα- αδερφή της, μίλησε για την κακοποίηση του δικηγόρου που κράτησε περίπου 4 χρόνια.

«Ξεκίνησε σαν ένα άτομο που μπήκε στην οικογένειά μας, που κέρδισε την εμπιστοσύνη μας Εγώ αρκετά γρήγορα κατάλαβα το παιχνίδι του και σταμάτησα να το παίζω. Δε χρειάστηκε να με απειλήσει. Μιλάμε ξεκάθαρα για μία μεθοδικότητα από μέρους του. Με κακοποιούσε για 3 – 4 χρόνια. Ήταν μία καθημερινότητα, μέσα στην οποία υπήρχανε συνεχώς σεξουαλικά αστειάκια, υπονοούμενα, χουφτώματα, όλα αυτά ήτανε τα καθημερινά και εννοείται ότι κλιμακωνότανε όταν έβρισκε την ευκαιρία να μάς απομονώσει» είπε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
tp banner

 

 

  

 

 

logo m

 

 


©2022 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2022 YSTEROGRAFO NEWS