Σέρρες: 32χρονος προσπάθησε να σκοτώσει δύο φορές με καραμπίνα 45χρονο

Σέρρες: 32χρονος προσπάθησε να σκοτώσει δύο φορές με καραμπίνα 45χρονο

Ένας 32χρονος που φέρεται να να «πρωταγωνίστησε», τα ξημερώματα της Κυριακής, σε δύο διαδοχικά επεισόδια με θύμα 45χρονο, ύστερα από μεταξύ τους φραστική αντιπαράθεση οδηγείται στον εισαγγελέα Σερρών.

Η αστυνομία γνωστοποίησε ότι το πρώτο επεισόδιο συνέβη στην Ηράκλεια Σερρών, όπου ο 32χρονος, κινούμενος με το αυτοκίνητό του, κατηγορείται ότι παρέσυρε τον 45χρονο, με συνέπεια να τον τραυματίσει. Έπειτα από λίγη ώρα σε γειτονικό οικισμό, το Ποντισμένο, έλαβε χώρα το δεύτερο επεισόδιο, όταν ο ίδιος δράστης συνάντησε ξανά τον παθόντα και σύμφωνα με την αστυνομία, κρατώντας κυνηγετική καραμπίνα, πυροβόλησε εναντίον του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν ο 45χρονος μαζί με τη σύζυγό του, χωρίς όμως να τους τραυματίσει.

Ο 32χρονος το βράδυ της ίδιας μέρας προσήλθε στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, στη Θεσσαλονίκη, όπου παραδόθηκε αυτοβούλως, ενώ νωρίτερα είχαν ήδη ξεκινήσει αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό του. Από την αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS