Σέρρες: Ανατροπή στην υπόθεση «βιασμού» της 20χρονης - «Ήθελα να εκδικηθώ τον πρώην μου για τον χωρισμό μας»

Σέρρες: Ανατροπή στην υπόθεση «βιασμού» της 20χρονης - «Ήθελα να εκδικηθώ τον πρώην μου για τον χωρισμό μας»

Ο 24χρονος και ο 20χρονος, φερόμενοι ως δράστες, τελικά επέστρεψαν στο σπίτι τους.Ενώπιον της ανακρίτριας κατέθεσε η 20χρονη στο Δικαστικό Μέγαρο Σερρών μαζί με τον δικηγόρο της για την καταγγελία της απόπειρας βιασμού εις βάρος της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του epiloges.tv, oι δύο νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι μετά τις δηλώσεις της κοπέλας ενώπιον της ανακρίτριας Σερρών όπου αποκάλυψε ότι το έκανε για να εκδικηθεί το χωρισμό της, από τον άντρα με τον οποίο έχει παιδί.

Eιδικότερα, η κοπέλα αναίρεσε τις ίδιες της καταγγελίες που έκανε περί απόπειρας βιασμού ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο μαζί με άλλους δύο νεαρούς στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με το δικηγόρο των δύο νεαρών.

Βάσει των όσων κατέθεσε στην ανακρίτρια η 20χρονη, ήθελε με τον τρόπο αυτό να εκδικηθεί τον 24χρονο επειδή χώρισαν. Όπως γίνεται γνωστό, εκτός του ό,τι διατηρούσαν σχέση, έχουν μαζί και ένα παιδί. Η ιστορία που είπε στους αστυνομικούς ήταν ψεύτικη όπως και η μήνυση που κατέθεσε σε βάρος των δύο παιδιών, που είναι μεταξύ τους αδέλφια, κατασκευάστηκε.

Ο 24χρονος και ο 20χρονος, φερόμενοι ως δράστες, τελικά επέστρεψαν στο σπίτι τους και είναι χαρακτηριστικό ότι μόνοι τους περίμεναν την αστυνομία στον δρόμο, χωρίς να αντιδράσουν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS