Τραγωδία στα Σφακιά: Νεκροί βρέθηκαν οι δύο φίλοι που είχαν βγει για κανό και αγνοούνταν

Τραγωδία στα Σφακιά: Νεκροί βρέθηκαν οι δύο φίλοι που είχαν βγει για κανό και αγνοούνταν

Τραγική τροπή πήραν οι έρευνες για τους δύο αγνοούμενους ανοιχτά των Σφακίων, στην Κρήτη, καθώς εντοπίστηκαν νεκροί πριν από λίγη ώρα, το πρωί της Δευτέρας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24.gr, αρχικά εντοπίστηκε το κανό του 50χρονου και στη συνέχεια η σορός του άνδρα, ο οποίος είχε πνιγεί. Λίγο αργότερα νεκρός εντοπίστηκε και ο 44χρονος φίλος του.

Το χρονικό της εξαφάνισης των δύο ανδρών στην Κρήτη

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άνδρες, ηλικίας 44 και 50 ετών, παρασύρθηκαν στα ανοιχτά από ισχυρά θαλάσσια ρεύματα το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ βρίσκονταν με τα κανό τους στη θάλασσα ανοιχτά των Σφακίων. Μόλις το αντιλήφθηκαν ειδοποίησαν τις Αρχές και έναν φίλο τους, από τα κινητά τους τηλέφωνα.

Άμεσα ενεργοποιήθηκε το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης, υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος. Στην επιχείρηση συμμετείχαν σκάφη του Λιμενικού και ιδιωτών, ένα περιπολικό από ξηράς και από αέρος drones και δύο ελικόπτερα: ένα της Πολεμικής Αεροπορίας και ένα του Πολεμικού Ναυτικού.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ