Συγκλονίζει ο πατέρας της Νικολέτας: «Έμειναν μόνο οι φωτογραφίες της, ντροπή στον δράστη»

Συγκλονίζει ο πατέρας της Νικολέτας: «Έμειναν μόνο οι φωτογραφίες της, ντροπή στον δράστη»

Ανακουφισμένος δηλώνει ο πατέρας της 17χρονης Νικολέτας για τη σύλληψη του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου της κάρης του.

 

Ο πατέρας της 17χρονης μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 λέγοντας πως η σύλληψη του δράστη της δολοφονίας της κόρης του στο Περιστέρι «είναι μια ανακούφιση, αλλά δεν παύει να έχει “φύγει” …ποιος θα το φέρει πίσω; Θα το φέρει πίσω κανένας; …για μένα είναι ένα ξεχωριστό κορίτσι, μια μικρή ψυχή, αδικοχαμένη».

Ο κ. Σίμος σε ερώτηση δημοσιογράφου για το τι θα έλεγε στον δράστη – σημειώνεται πως έχει ομολογήσει ήδη την πράξη του στους αστυνομικούς – απάντησε: «Τι θα του έλεγα; Ντροπή του! Όταν λες σε έναν άνθρωπο ότι τον αγαπάς και μετά του φέρεσαι έτσι; Πώς γίνεται αυτό; Τι σόι αγάπη ήταν αυτή;».

Συνέχισε λέγοντας πως «μέχρι το πρωί φωτογραφίες, βίντεο έβλεπα. Μαζί που ήμασταν, όλοι μαζί και με τα παιδιά. Ήταν ευτυχισμένη, χαρούμενη… μόνο έτσι, όπως γελάει, το χαμόγελό της. Τα βίντεο, τις ιστορίες μας. Αυτό έμεινε τώρα… ».

Τα μικρότερα αδέλφια της ανεβάζουν συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο με την αδικοχαμένη Νικολέτα, ενώ βρίσκονται σε σοκ. «Έχω άλλα 3 παιδιά από πίσω, τώρα δεν σκέφτομαι απολύτως τίποτα. Θα κοιτάξω να δω πως θα συμμαζευτούν τα παιδιά μου. Τα παιδιά είναι… ράκος, ειδικά η Αναστασία που την ήταν μαζί της στην Αθήνα, έχει υποστεί μεγάλο σοκ», είπε ο πατέρας.

Σημειώνεται πως ο δράστης της δολοφονίας στο Περιστέρι συνελήφθη την Παρασκευή στη Βόρεια Μακεδονία και παραδόθηκε στις ελληνικές αρχές το Σάββατο. Ο 21χρονος δράστης με καταγωγή από το Πακιστάν πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή τη Δευτέρα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS