Σήμερα στον ανακριτή οι δύο ανήλικοι που χτύπησαν τον σταθμάρχη – Νέο βίντεο θα κρίνει την υπόθεση

Σήμερα στον ανακριτή οι δύο ανήλικοι που χτύπησαν τον σταθμάρχη – Νέο βίντεο θα κρίνει την υπόθεση

Σήμερα θα οδηγηθούν στον ανακριτή για τις απολογίες τους, οι δύο ανήλικοι κατηγορούμενοι για την άγρια επίθεση σε βάρος του σταθμάρχη του Μετρό.

Τα δύο αδέλφια βαρύνονται με την κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης καθώς και για απείθεια, ενώ βρέθηκαν ενώπιον του ανακριτή μετά την άσκηση ποινικής δίωξης, από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν.

Μητέρα ανήλικων: Οι γιοί μου προκλήθηκαν

Στο μεταξύ, χθες, η μητέρα των δύο ανήλικων δραστών έδωσε διαφορετική εκδοχή για τον άγριο ξυλοδαρμό του 53χρονου σταθμάρχη. Μιλώντας στην ΕΡΤ υποστήριξε ότι τα παιδιά της δέχτηκαν επίθεση. «Για το σπίτι είπε, μπουκέτο έχωσε στο μεγάλο, μπούλινγκ στο μικρό που φόραγε σιδεράκια, τα προκαλούσε, είχε το χέρι του μέσα στην τσέπη και απειλούσε: «Κατεβείτε και θα σας πω, τι κρύβετε, έχω και γω δε φοβάμαι, σας έχω και τους δυο». Η μητέρα των ανηλίκων κάνει λόγο για ανελέητο πόλεμο σε βάρος των παιδιών της, πριν ακόμα ακουστεί η δική τους εκδοχή, ενώ προσθέτει ότι υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι οι γιοι της προκλήθηκαν.

«Αφού λοιπόν όλα αυτά τα παιδιά μου τα είχανε «σχεδιάσει», γιατί κατέβηκε στο Μετρό μαζί τους αφού είχε φοβηθεί; Γιατί; Τα παιδιά μου γιατί πήραν άλλη κατεύθυνση και εκείνος τους ακολούθησε και άρχισε να τους προκαλεί πάλι; Το να βλέπουμε μία εικόνα και να κράζουμε και να ρίχνουμε χαρακτηρισμούς σε δύο παιδιά είναι πάρα πολύ εύκολο. Και εγώ ίσως να το έκανα στη θέση τους αλλά ας σκεφτούμε λίγο αυτά τα παιδιά πως φτάσανε εκεί», ανέφερε.

Τι λέει το θύμα

Από την πλευρά του, το θύμα της επίθεσης, από την πρώτη στιγμή ανέφερε ότι μία απλή παρατήρηση για τις μάσκες που δεν φορούσαν οι ανήλικοι και τα πόδια που είχαν πάνω στο κάθισμα στάθηκε αφορμή για τον άγριο ξυλοδαρμό του.

«Με έφτυσαν και με έβρισαν. Μετά με χτύπησαν πισώπλατα και έπεσα κάτω. Ο μεγαλύτερος σε ηλικία ήταν αυτός που με χτυπούσε με κλωτσιές και γροθιές στο κεφάλι και στο σώμα», κατέθεσε ο σταθμάρχης.

Το βίντεο που θα κρίνει την υπόθεση

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση των δύο ανηλίκων είδε χθες το φως της δημοσιότητας. Στο βίντεο καταγράφεται και ο αρχικός διαπληκτισμός αμέσως μόλις οι νεαροί και ο σταθμάρχης κατέβηκαν από τον συρμό. Το βίντεο αυτό εκτιμάται ότι θα κρίνει σε σημαντικό βαθμό την δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης. Τα πλάνα δείχνουν τον σταθμάρχη να βγαίνει από τον συρμό του μετρό, ενώ οι ανήλικοι έχουν ήδη εξέλθει. Ακολουθούν αντεγκλήσεις, ο ένας από τους ανηλίκους πετά αρχικά στον σταθμάρχη ένα αναψυκτικό, τον πλησιάζει, τον χτυπά στο πρόσωπο. Στη συνέχεια οι νεαροί απομακρύνονται, εκείνος τους ακολουθεί, τους κυνηγά για λίγο και τότε οι δύο έφηβοι τον ξυλοκοπούν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS