Σήμερα το απόγευμα το τελευταίο «αντίο» στον σμηναγό Μανώλη Γαρεφαλάκη

Σήμερα το απόγευμα το τελευταίο «αντίο» στον σμηναγό Μανώλη Γαρεφαλάκη

Το απόγευμα του Σαββάτου, στις 16:00, στο Καστέλι Πεδιάδος, θα γραφτεί ο επίλογος της τραγωδίας που συγκλόνισε την Κρήτη και όλη την Ελλάδα, με τον άδικο χαμό του 33χρονου Σμηναγού, Μανώλη Γαρεφαλάκη.

Η σημαία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου όπου θα ψαλλεί η εξόδιος ακολουθία κυματίζει μεσίστια από χθες, οπότε έγινε γνωστή η είδηση, ότι ο νεαρός πιλότος, μέλος της Ομάδας Ζευς, έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα, στη Λεωφόρο Σούδας στα Χανιά σε ένα δρόμο όπου τα τελευταία 30 χρόνια έχουν χάσει τη ζωή τους, περισσότεροι από 50 άνθρωποι.

Ο 33χρονος αφηγητής της Ομάδας Ζευς, έχασε τη ζωή του το βράδυ της Πέμπτης, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται από την αστυνομία, ενώ χθες συνελήφθη και αφέθη ελεύθερος με εισαγγελική εντολή, ένας 31χρονος μοτοσικλετιστής, ο οποίος προπορευόταν της μηχανής του Μανώλη Γαρεφαλάκη, και φέρεται να επιχείρησε στροφή αριστερά χωρίς προειδοποίηση.

Ο Σμηναγός έχασε τον έλεγχο της μηχανής και παρά το γεγονός ότι φορούσε κράνος, τραυματίστηκε βαρύτατα και άφησε την τελευταία του πνοή.

Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας: "Την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 και ώρα 23:30, ο Σμηναγός (Ι) Ε. Γ., 33 ετών, που υπηρετούσε στην 115 Πτέρυγα Μάχης, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα. Διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του".

Πηγή: ekriti.gr

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS